Onedio Logo

Eminönü'nde Çok Sayıda Güvercini Ezen Şahıstan Savunma: 'U Dönüşü Yaparken Fark Etmedim'

Kapak Görseli

İstanbul Eminönü Meydanı'nda, aracıyla çok sayıda güvercini ezdiği iddia edilen sürücü adliyeye sevk edildi. Sürücünün ifadesinde, güvercinleri U dönüşü yaparken ezdiğini söylediği bildirildi.

Güvercinleri fark etmeyerek ezdiğini söyledi

Güvercinleri fark etmeyerek ezdiğini söyledi Görseli

Eminönü'nde aracıyla güvercinleri ezen Üsame E. adlı kişi Sirkeci Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. 

Şüphelinin emniyette verdiği ifadesinde gece arkadaşında kaldıktan sonra sabah saatlerinde Eminönü Meydanı'na gezmeye geldiğini ve meydanda ' U ' dönüşü yaparken güvercinleri fark etmeyerek ezdiğini söylediği öğrenildi.

İki farklı suç kaydı var

İki farklı suç kaydı var Görseli

Görüntülerin ardından kiralık olduğu tespit edilen aracı, 26 yaşındaki Üsame E.'nin kullandığı tespit edildi.

Üsame E.'nin 'Mala zarar verme' ve 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlarından iki adet kaydının olduğu öğrenildi.

Olay kameralar tarafından böyle kaydedildi 📹

Popüler İçerikler

Emeklilerin Bayram İkramiyesi 4000 TL Oldu
Emeklilerin Bayram İkramiyesi 4000 TL Oldu
18 Ay Erkek Gibi Yaşadıktan Sonra Hayatına Son Veren Aktivist: Norah Vincent
18 Ay Erkek Gibi Yaşadıktan Sonra Hayatına Son Veren Aktivist: Norah Vincent
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gündem Olan Emekli Bayram İkramiyesi Yanıtı:“Beni Dolduruşa mı Getirmek İstiyorsun?"
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gündem Olan Emekli Bayram İkramiyesi Yanıtı:“Beni Dolduruşa mı Getirmek İstiyorsun?"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.04.2020

Cocuga cinsel istismardan suc kaydi var ve bu serefsiz, o.pu cocugu elini kolunu sallaya sallaya geziyor,

Pasif Kullanıcı
29.04.2020

ne olacaktı ya :((

29.04.2020

Kendi cahil cühela insanımız yetmezmiş gibi bir de cahil arapları ithal ettik. Piyasadaki bütün suriyeli ıraklı filan hepsini toparlamaları lazım koronadan dolayı unuttuk ama bunlar en son gidiyordu sınırdan ne oldu bilmiyorum.İlerde Türkiye'nin başına en büyük tehlike bunlar olacak.

29.04.2020

Çocuğa cinsel istismardan suç kaydı var ama eminönü meydanında araba sürebiliyor. Adalete bak.

TÜM YORUMLARI OKU (30)