Ellie ve Joel Geliyor! The Last of Part 2 Bomba Gibi Bir Fragmanla Çıkış Tarihini Duyurdu

Uzun süredir ne zaman çıkacağı ve konusu merak edilen The Last of Us 2'nin çıkış tarihi sonunda etkileyici bir fragman ile duyuruldu. The Last of Us 2 ne zaman çıkıyor ve konusu ne gibi soruları sizler için yanıtladık.

Oyun dünyasını derinden etkileyip en iyilerin arasına girmiş, efsane oyun The Last of Us'ın 2. oyunu tüm oyun sevdalıları tarafından merakla bekleniyordu.

Ellie ve Joel, zombilerin ele geçirdiği bir dünyada 4 mevsim boyunca maceradan maceraya atılmış, heyecanlandırmış, korkutmuş ve oldukça duygulandırmıştı. Zürafaların geldiği sahnede ağlamayan var mı?

Uzun süredir oyunun çıkış tarihi tartışılıyordu, Sony ve Naughty Dog dün bu merakı sonlandırdı: oyun 21 Şubat 2020'de çıkacak!

Uzun süredir 2019 sonbahar aylarında geleceği dedikodusu vardı ancak son zamanlarda sızdırılan bilgiler, oyunun 2020'de bizlerle olacağını işaret ediyordu, nitekim öyle de oldu.

Fragman ise bize oyun hakkında genel bir fikir sunuyor, ilk fragmanda Ellie ile öpüşürken gördüğümüz Tina'nın -büyük ihtimal Fireflies tarafından- kaçırılacağını söyleyebiliriz.

The Last of Us: Part II, Ellie'nin intikam hikayesini anlatacak gibi duruyor, ilk fragmanda 'Her birini bulup öldüreceğim' gibi bir cümle kuruyordu. Tina'nın başına kötü bir şeyler geleceği kesin.

Bir başka ayrıntı da Fireflies örgütünün yanında hala bizi ölümüne korkutan 'Clicker'lar da geri dönüyor!

Çıkardıkları o ses ve son derece ölümcül olmaları ile meşhur olan The Last of Us evreninin zombileri de geri dönüyor!

Veee kesinlikle fragmanın en bomba ayrıntısı: Joel geri dönüyor!

İlk fragmandan sonra ölüp ölmediği merak konusu olan kahramanımız Joel, Ellie'yi yalnız bırakmayacağını söyleyerek geliyor! Ancak bu konuda Naughty Dog'un Joel'ı fragmana koyması heyecan yarattığı kadar tepki de çekti. Bu kadar büyük bir sürpriz ile keşke oyunda karşılaşsaydık!

İşte The Last of Us 2 yayınlanan son fragmanı!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
07.05.2020

ne içtiniz la bana da verin

07.05.2020

Oyun dünyası ile pek içli dışlı değilsin sanırım. Eğer farklı bir şeyler denemek istiyorsan pinti panda'nın the last of us 1'i izlemeni öneririm dizi gibi seyredersin. Youtube'da yayınlanıyor.

07.05.2020

Joel fragmanda gösterilmeyip oyunu oynarken bir anda ortaya çıksa o an müthiş reaksiyonlar gelirdi ama sürprizi sikmişler resmen. Şu oyunun sadece PS'ye özel olması üzücü.

07.05.2020

Çıkmış da haberimiz yok! Gerçi oyunun normal sürümü 430 TL, Deluxe sürümü 490 TL olunca, bizlik bir şey kalmıyor ortada.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ