Efsane Basketbolcu Magic Johnson'ın Kim Kardashian'a Rakip Olan Moda İkonu Oğlu

Moda artık televizyon ve Instagram ünlüleri tarafından belirleniyor biliyorsunuz. Özellikle Kardashian ailesi, neredeyse kendi başına bir akım öncüsü. Ancak şimdi onların bir rakibi var. Karşınızda basketbol efsanesi Magic Johnson'ın ikon oğlu EJ Johnson!

NBA'in efsane basketbol oyuncusu Magic Johnson, spor tarihine adını altın harflerle yazdıran bir isim. Kazandığı başarılar ve ismindeki "Magic" kelimisinin sonuna kadar hakkını verdi.

Şu an La Lakers'da yönetici olan Johnson, eskisi kadar kendinden söz ettirmese de en az onun kadar meşhur olan oğlu ailenin şöhretini devam ettiriyor.

Tanıştıralım: Bu sevimli adam, Magic Johnson'ın çocuklarından biri olan Earvin III Johnson.

Kendisi 1992 doğumlu, yani 24 yaşında. Ancak o babası gibi spor kariyeri yapmayı tercih etmedi. Zaten babası da kendisine bu anlamda hiç baskı yapmamış.

O biraz da babasının şöhreti ve haliyle ona sunulan maddi imkanlar sayesinde bir televizyon ünlüsü oldu.

Amerika'nın reytingi en yüksek şovlarından biri olan Rich Kids of Beverly Hills'in (Beverly Hills'in Zengin çocukları) kadim üyelerinden bir tanesi.

Ancak zengin olmasının dışında onun bu kadar çok konuşulmasının sebebi gerçek bir moda ikonu olması.

Eşcinsel kimliği konusunda en büyük desteği ise elbette babasından almış.

Magic Johnson: "Onları ötekileştirmek isteyen bir sürü insan var ve onların desteğe ihtiyacı var. Bunu biz yapmazsak kim yapacak? Onları kim sevecek? Bu çok önemli"

Oğluyla her zaman gurur duyduğunu ve onu çok sevdiğini her fırsatta söylüyor efsane oyuncu.

Bu arada Magic Johnson, 1991 yılında HIV virüsü taşıdığını söyleyip basketbola bir süre ara vermişti hatırlarsanız. İşte o sırada, Earvin annesinin karnında henüz 2 aylık bir bebekti.

Magic Johnson bu zor günleri atlattı ve kariyerine devam etti. Ailesinin desteği ise bir gün olsun onu bırakmadı.

Bu arada Earvin'i sürekli olarak Kim Kardashian ile karşılaştırıyorlarmış. Pahalı ve dikkat çekici giyimi aslında biraz andırmıyor değil.

Ancak o bu konuda çok net: "Bunlar gerçekten hiç umrumda değil, aksine gurur bile duyarım. Smokin giymiş bir adamla karşılaştırılmayı kesinlikle istemem."

Bu arada kendisine tıpkı Caitlyn Jenner gibi cinsiyet geçişi ameliyatı olup olmayacağı sorulmuş. Cevabı yine net: "Bu zihinsel ve fiziksel bir olgu. Ben kendimi öyle hissetmiyorum ve bu halimden çok memnunum" diyor.

Earvin'in Amerika'da yıldızı parlayan bir moda ikonu olduğu kesin. Bakalım ilerleyen günlerde onu hangi dikkat çekici ve sükseli kıyafeti ile göreceğiz?

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başörtüsü Takıp Ayşe'yi Taklit Etti!
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
YORUMLAR
31.05.2017

yetti be. adam gibi haber yapın artık. çoluk çocuk takip ediyor bu platformu. herşeyi bu kadar normalleştirmeyin. kimseyi ilgilendirmez milletin cinsel hayatı tamam ama reklamını yaptığınız şeylere biraz dikkat etmelisiniz.

31.05.2017

Eşcinselliğini siktir et, o bi sorun değil ama adam tipleme olarak çok korkunç..

01.06.2017

Cinsel tercihine saygı duyabilirim ama giydiği kürklere ve yılan-timsah derisi kemerlerine, çantalarına saygı duyamam! Umarım o masum canların çektiği acıların çok daha fazlasını yaşarsın! Böyle moda olmaz olsun!

TÜM YORUMLARI OKU (33)