Duvarda Mahsur Kalan Kedi 'Meraklı Kalabalığın' Bakışları Arasında Yere Düşerek Can Verdi

Mecidiyeköy'de bir bağlantı yolu kenarında bulunan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki duvarda mahsur kalan kedi, 'meraklı kalabalığın' bakışları arasında yere düştü. Yanına yaklaşan insanlardan ürkünce, üzerinde durduğu demirlerden kendini aşağı sarkıtan kedi gücü tükenince de kendini boşluğa bıraktı. 

Yaşananlar bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kalabalıktan kimsenin kıyafetini kediye uzatmaması da sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Dikkat: Rahatsız edici görüntüler içerir 👇

Tabiatı gereği oradan çıkabilecek kabiliyete sahip kediyi, insanların hem ürkütülüp hem de kurtarmak için çaba göstermemesi tepkilerin de artmasına neden oldu.

Olay Ekşi Sözlük'te konuşuluyor: 'Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir'

10 gün önce 70 metre derinliğindeki kuyuya düşen köpek bugün kurtarılmıştı 👇

Günün En Güzel Haberi: Sondaj Kuyusuna Düşen Köpek, Günler Süren Çabaların Ardından Kurtarıldı!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
15.02.2017

Ekşi Sözlük olmasa, burada porno içerikleri dışında haber göremeyeceğiz demek ki :) Ayrıca o aradan kolunu sokup da hayvanı almayı akıl edemeyen 3 tane insana selam yolluyorum. Hayvan belki kendide çıkabilirdi oradan, kedi lan bu düz duvara tırmanıyor bunlar, önüne dikilen 3 tane varlık korkutmuş, fazla dayanamayıp düşmüş olabilir. "Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir."

15.02.2017

bir şey uzatmana gerek yok gücü tükenene kadar mal gibi seyredeceğinize siktir olup çekilseydiniz ordan kendisi kurtulurdu, risk almayacaksan kahramanlığa soyunmayacaksın, o mavi montu gerizekalı karı iman gücüyle yardım etti sanırım

15.02.2017

"kurban" isimli "bayramda" sokaklarda canli hayvanlarin bagirta bagirta, kanirta kanirta bogazlarinin kesilerek, "öbür tarafta" kendilerini "sirat" köprüsündan sirtlarinda gecirecegine inanan "insanlarin" yarisini olusturdugu bir toplumdan baska ne bekleyebilirdiniz?

16.02.2017

Atatürk de vejeteryandı .

TÜM YORUMLARI OKU (48)