Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 3 Asker Şehit

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bulunan askeri üs bölgesine yönelik PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda iki asker şehit oldu. Yaralanan 3 asker ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir acı haber de Şanlıurfa'dan geldi... Viranşehir ilçesinde jandarma karakoluna PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda uzman çavuş Erdi Demirer kurtarılamayarak şehit oldu.

Fotoğraf: Arşiv

Ajansların aktardığı bilgiye göre; Diyarbakır'ın Lice ile Bingöl'ün Genç ilçeleri arasında bulunan Abalı Jandarma Karakolu'nun güvenliğini sağlamak amacıyla yapımı süren Kıllıhane Tepe Üs Bölgesi'ne bu akşam saat 17.30 sıralarında PKK'lı teröristler roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Üs bölgesi inşasında çalışanları korumakla görevli komando timi, teröristlere anında karşılık verince çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 1 üsteğmen ve 1 uzman çavuş şehit olurken, 3 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Diyarbakır'a getirilerek tedaviye alındı.

Viranşehir'de Karakuzu Jandarma Karakolu'na saldırı: 1 şehit

Mardin-Viranşehir karayolunun 20'nci kilometresinde bulunan Karakuzu Jandarma Karakolu'na dün gece geç saatlerde PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. 

Askerlerin ateşe karşılık vermesi üzerine bölgede çatışma çıktı. Çatışmada ağır yaralanan uzman çavuş Erdi Demirer, kurtarılamayarak şehit oldu.

Demirer'in şehit olduğu haberi Kocaeli'de yaşayan ailesine ulaştı. Aile şehidin memleketi olan Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde toprağa verilmesini istedi.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
04.10.2016

bakın benim anlamadığım şey çok basit ve net; 2 haftada ne kadar fetöcu varsa tespit edildi neredeyse. ama yaklaşık 14 yıldır şu terör belası durdurulmadı, 14 senedir kaç tane gözü yaşlı ana bırakıldı arkada. yeter artık.

04.10.2016

Evinden ailesinden uzakta dağın başında iki vatan evladı daha şehit oldu.Allah rahmet eylesin demekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ