Değişim İsteyen Kadınların Koşa Koşa Kapısına Dayandığı Bir Instagram Fenomeni: San Kuaför

Kuaförlük sektörüne 1989 yılında başlayan San Kuaför, güçlü kadrosu ile Türkiye genelinde hizmet veriyor. 'Hayatta saçtan daha önemli şeyler de var. Ama saç, başlamak için iyi bir nokta' sloganıyla hizmet veren kuaför sosyal medyayı da olabildiğince kullanıyor. Hatta oldukça iyi kullanıyor. Instagram ve YouTube'da yüz binlerce insana hitap eden San Kuaför'ün saç meraklıları için yaptıkları paylaşımlara gelin bir de hep birlikte bakalım.

Magazin dünyasının ünlü isimlerine de hizmet veren San Kuaför, Instagram'da yaptığı paylaşımlarla ve samimiyeti ile dikkat çekiyor.

Kuaförde geçirilen sürenin ardından yaşanan dikkat çekici değişimin sonucu olarak yüzlerde beliren mutluluğu fark etmek neredeyse imkansız.

Kuaförün bir de oldukça yerinde sloganı var: "Kıskanıyo musun?"

Kıskanmamak elde değil gibi ne dersiniz?

Sosyal medyanın ünlü ismi Danla Bilic de diğer birçok ünlü isim gibi San Kuaför'ü tercih edenlerden...

Çok da eğlenceli çalışma şartları var. 😁

"Saçlarını nerede yaptırdın?" sorusu bu kuaförün müşterilerinin karşılaştığı en sık soru olsa gerek...

San Kuaför'ün hizmet fiyatlarına ise internet siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz: sancoiffure.net

San Kuaför'ün "kıskandıran" Instagram paylaşımları ile sizleri baş başa bırakıyorum:

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
02.05.2018

hayatmda gördügüm en sahtekar kuaför acıbadem san kuaförde fuat beye sacımı kestirdim kesim 100 lira dediler sacımı öle bi kesiyoki hareketler videoya cekmeler saga sola bakrak kesmeler degisik degisik hareketler nese kesti snra dalgalı fön cekti asla sormadan herkese bitane düzleştiriciyle hiç ugrasmadan 3 dkkada dalgalı bi saç yapıolar nese tamam yaptı snra ısıklarn önünde videolar flan cektiler oda tamam kasaya gittim 130 lira ödedim 30 lirada o maşa parasıymış maşa bile deil 3 dkkada sacma ordaki videolarda iyi cıksn die yaptıgı sey zaten eve gidnce sacım yamuk yumuk düzümsüydü. nese hadi hepsi tamam ulan snraki gün yıkandım düzleştirdim saçımın sağı yamuk yamuk bi tarafı bir yere bakıo bir tarafı bir yere :) snra arayıp kavga etmek istemedim ama yemin ederim sırf gösteriş reklam öle hareketler bişeyler yaparak kesio önüne bile bakmıo bence keserken sırf reklama yogunlasıolar diye pra kazanıyolar onedio da reklam yapıo okadar hiç özel bişeyleri yok

02.05.2018

zaten bence dalgalı yapmalarnın sebebi de saçtaki hataları göremicek olman :) cnku dalgalıyken asla belli olmuo yamuk kestiyse veya yanlış boyadysa tam bir sahtekarlar yani daha kimseye düz fön cektiklerni görmedik :)

02.05.2018

Bu kadar gereksiz bir galeri daha görmedim herhalde. Bir galeri kötü olabilir ama gereksiz olması apayrı bir şey. Bu kötü değil bu bildiğin gereksiz :D

02.05.2018

Kopyala yapıştır fabrikası, herkes aynı o_O

TÜM YORUMLARI OKU (16)