Dedikodu Kazanı Kaynıyor! E3 2018 Oyun Fuarında Duyurulması Beklenen 13 Oyun

Oyun dünyasının en büyük fuarlarından birisi olan E3'ün başlamasın 2 aydan kısa bir süre kaldı. Sektörün en büyük firmaları çıkıp, yeni dönemde piyasaya sürecekleri oyunları tek tek tanıtacaklar. Herkesin merakla beklediği bu fuar öncesinde de hem dedikodular, hem de şirketlerin içinden sızdığı iddia edilen bilgiler kulislerde dönmeye başladı.

1. Ubisoft yeni bir Splinter Cell oyunu duyurabilir.

Son Splinter Cell oyununun üzerinden 5 yıl geçti. Kendine has ve kemik bir kitlesi olan seri uzun zamandır bekleniyor. Ancak Ubisoft yeni projeler denerken bu oyunu bir süre kenara çekti. Sene ortasından beri yeni oyunun geleceği hakkında sağlam dedikodular dönüyor. Bu sene Ubisoft bu oyunu duyurabilir.

2. Ubisoft'un yeni bir Assassin's Creed oyunu duyurması da beklentiler arasında.

Assassin's Creed seri son zamanlarda büyük eleştiri yağmuruna tutulmuş, ancak Origins ile güzel bir ivme yakalayarak tekrar ayağa kalkmıştı. Ubisoft ekibinin de yeni bir Assassin's Creed oyunu üzerine çalıştığı biliniyor. E3 2018'de duyurulması beklenen oyun için 2 büyük iddiadan birisi Yunanistan'de, diğeride Feodal Japonya'da geçeceği yönünde.

3. XBOX'ın yeni ve özel oyunu Fable olabilir.

Lionheads Studios'un geliştirdiği Fable serisi, şirketin kapanmasıyla birlikte nutulmaya yüz tutmuştu. Forza Horizon serisinin geliştiricilerinin yeni bir Fable oyunu üzerinde çalıştığı ve XBOX konsollarına özel olarak üretileceği dedikodular arasında. Eğer bu dedikodu gerçeğe dönerse, özel bir yapım bekleyen XBOX kullanıcıları çok sinirlenebilir.

4. BioShock 4, duyurulacak oyunlar arasında yerini alabilir.

2K bir süredir BioShock oyununu kenarda tutuyordu. Sızan bilgiler, yeni oyunun erken geliştirme aşamasında olduğunu ve E3 2018'de duyurulacağını gösteriyor.

5. Bully 2

12 sene önce Bully piyasaya sürüldüğünde çok büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti. GTA dünyasını bir okula indirgeyen oyunda, cinsellik ve şiddet oldukça fazlaydı. Rockstar şu anda yoğunluğunu Red Dead Redemption 2'ye vermiş olsa da oyun Ekim ayında raflardaki yerini alacak. Yeni bir GTA oyunu ve RDR2 arasına bir Bully oyunu sıkıştırabilirler ve E3 ana sahnesinde duyurusunu yapabilirler.

6. Halo 6 gelmek zorunda.

XBOX gücüyle ön plana çıksa da, PlayStation oyun kütüphanesinin yanına yaklaşamıyor. Detroit, God of War, Red Dead Redemption gibi yapımarla Sony cephesi farkı iyice açmış durumda. Artık iyice huysuzlanan XBOX sahiplerini aşırı pahalı Sea of Thieves, Cuphead ve olası Fable oyunu memnun etmiyor. Microsoft elindeki en büyük silah olan Halo'yu devreye sokmak zorunda. Geliştirilmesine başlandığına dair herhangi bir bilgi sızmasa da, Halo 6'nın Battlegrounds oyun moduyla birlikte duyurulacağı dedikolduları oldukça sık dile getiriliyor.

7. Uzaklardan yeni bir Watch Dogs oyunu görünüyor.

Watch Dogs serisi hayatına çok kötü başlayıp, 2 oyunda beklentilerin düşmesiyle güzel bir sıçrama yapmıştı. Söylentiler hakkında Ubisoft yorum yapmaktan kaçındı. Belki de E3 sahnesinde bir sürpriz planlıyor olabilirler.

8. Uzayda geçecek bir Fallout oyunu duyurmanıza kimse hayır demez.

Bethesda geçen seneki E3'de bizi üzmüştü. Çok kötü olmayan bir sunum olsa da beklentilerimiz çok daha büyüktü. Bu sene ise beklentiler daha da büyüdü. Starfield isimli bir oyunun tanıtılacağı sürekli konuşuluyor. Ancak bu oyun hakkında kimsenin bir fikri yok. Mobil oyun olacağını söyleyen de var uzayda geçecek Fallout olacağını da.

9. Bethesda'yı E3'ün yıldızı yapabilecek olan oyun Elder Scrolls olabilir.

Artık Skyrim oynamaktan ciğerimiz soldu. Evet mükemmel ve harika bir oyun ama yenisinin gelmesi lazım. Hesap makineleri hariç her platforma çıkan Skyrim'den yiyecek ekmek artık kalmadığına göre yeni oyun duyurulup, serinin hayranlarının konvoylara çıkması sağlanabilir.

10. Bethesda'dan bir başka beklenti de DOOM 2 yönünde.

Hem DOOM hem de DOOM VR'la güzel bir başarı yakalamış olan Bethesda, yeni oyunun çalışmalarını yapmaya başlamış ve duyurmaya hazır olabilir.

11. The Last of Us: Part 2 kesinlikle olacak oyunlar arasında.

E3 Fuarında dedikoduların yanı sıra kesinlikle göreceğimiz oyunlar da var. Bunlardan biri, tüm PlayStation oyuncularının heyecanla beklediği The Last of Us: Part 2.

12. Garip logosuyla Black Ops 4'de karşımızda olacak.

Zaten her sene gelmesine alıştığımız Call of Duty oyunlarına bir yenisinin daha eklenmesi bizi şaşırtmayacaktı. E3'de kesinlikle göreceğimiz oyunlardan birisi diyebiliriz.

13. Call of Duty duyurulur da Battlefield eksik kalır mı?

EA, yeni Battlefield oyununu duyurmadan geçmeyecektir. Söylentiler oyunun 2. Dünya Savaşı zamanı geçeceği yönünde. Geçen sene duyurulan ve çıkış tarihi ertelenen Anthem'de Battlefield'ın yeni oyununu nedeniyle askıya alındığı söylentiler arasındaydı.

Bonus: Sony yeni konsolunu duyurabilir.

PlayStation 5'in yakın bir tarihte piyasaya sürüleceği söylentileri çığ gibi büyüyor. Kimileri 2019, kimileri de 2020 tarihinde gelmesine kesin olarak bakarken resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bu soruların cevabını E3 2018'de görebiliriz.

E3 2018 oyun fuarı, 12-15 Haziran* tarihleri arasında Los Angeles'da yapılacak.

*Tarihler Türkiye saatine göredir.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.04.2018

battlefield, the last of us, assassin's creed ve call of duty gelsin bi an önce. ps 5 çıkmasın hemen bi durun. gidip almak zorunda kalıyorum. ps doldu ev. takıntılıyım.

Pasif Kullanıcı
27.04.2018

Şu Mount and Blade II: Bannerlord'u çıkartın artık. "Bannerlord çıkınca onu alırım yav Warband'e gerek yok." diye diye kaç yıldır bekliyoruz. Ve PS5'i çıkartmayın. Sakın PS5'i çıkartmayın. 2 sene önce PS4 aldım (Bir de "La Darth Vader var üstünde off..." kafasıyla gittim Battlefront Special Edition aldım... Tam bir gerizekalıyım.) ve doğru düzgün oynayamadım aletle. Delirtmeyin beni.

27.04.2018

Şu yarış simülasyonları bir türlü istediğim kıvama gelemedi. Halen kokpit sürüşü için düzgün görüş sağlamak bir sürü maliyet.

TÜM YORUMLARI OKU (13)