Cumhurbaşkanlığı'ndan Tepkilerin Odağında Kalan 'Kadına Şiddet Videosu': 'Kadına Şiddet Hapiste Biter'

Cumhurbaşkanlığı, sosyal medya üzerinden kadına şiddete yönelik bir video yayınladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca hazırlanan video kısa sürede insanların dikkatini çekmeyi başardı!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
24.11.2018

ne kadar sığır varsa videounun altına eleştiri kasmış. salak salak duyar kasmayın. video tam da olması gerektiği gibi olmuş. hele bir tane mal var boşandıktan sonra erkeğin mağduriyetiyle ilgili bişeyler paylaşmış... ya ben, boşandıktan sonra mağdur olan tek bir tane adam görmedim hayatımda. çoluğuyla çocuğuyla hayat mücadelesi vermeye çalışan ve ziyan olan çok kadın ve çocuk gördüm ama..! dölü yuvaya salmakla olmuyor bu işler! eşşek gibi vereceksiniz nafakalarını da malınızı da.. o çocuklar neyle büyüyecek? günümüz şartlarında kanundaki nafakalar da yetersiz zaten. kadınlar hem iki işte birden çalışmaya çalışıyor hem de çocuklarını büyütmeye çalışıyor. ya ben neler gördüm şöyle salak salak yazmıyor musunuz elinize ağzınıza kürekle vurasım geliyor.

24.11.2018

Görüşünüzün hepsine iki nokta haricinde katılıyorum. İlki video tam da olması gerektiği gibi evet ama uygulanıs konusunda fiyasko o yüzden videoyu bu kadsr güzel yapmak yerine uygulayis konusunda olması gerektiği gibi olsa olması gereken asil bu olur. Yoksa video ile çözülmüyor sorunlar. İkinci nokta ise boşandıktan sonra mağdur olan erkekler var mesela çocuk olmadan hatta bir iki ay olmadan boşanıp aylik nafaka alanlar da var. Bu da mağduriyettir. Evet sayısı azdir. Bu konuda asıl mağdur olan kadinlardir. Ama o az kesimi unutursan yine ufak sorunlar da büyür. Bu arada bu erkek kadin degil buyuk bir toplumsal sorun bu konu ama önem verilmeyen de bir konu. O yüzden insan ne yorum yapsa boş kalıyor. Kadina siddey devam ediyor uygulayanlar serbest kalıyor.

24.11.2018

Bir tanesi demiş ki, "Sanki her köşe başında kadın boğazlanıyor" Bunun gibi geri zekalılar kara cumada indirim kovalayacaklarına ülke gündemini takip etmeli.

24.11.2018

Sirk gibi ülke yemin ediyorum.Kimin neyi savunduğu belli değil.

24.11.2018

Benden uzun yaşayacaksın.Ağzımdan aldın lafı

TÜM YORUMLARI OKU (25)