Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Eski Oyuncusu Zeynep Koçak'ın Görenlerin Tanıyamadığı Son Haline Bakmalısınız!

Yeni tarzını ben çok beğendim.

Bir zamanlar severek izlediğimiz "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programın başarılı oyuncusu Zeynep Koçak son zamanlarda işleriyle değil, görüntüsü nedeniyle gündemimizi meşgul ediyor.

Belki hatırlarsınız eski halinden gram eser kalmayan oyuncunun ağzımızı açık bırakan değişimini geçtiğimiz sene sizlerle paylaşmıştık.

Buyrun buradan bakabilirsiniz;

Evrime Gelişine Güzel Bir Kafa Atan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Eski Oyuncusu Zeynep Koçak'ın Muhteşem Değişimi

Görünen o ki son hız değişmeye de devam eden Zeynep Koçak yine görüntüsüyle gündemde. Görenlerin tanıyamadığı, bir bakanın bir daha baktığı son hali herkesin ağzını bir güzel açık bırakmaya yetti.

Geçtiğimiz sene örgülü olan saçlarının rengini değiştirip bu sene kıvırcık yapan Zeynep Koçak'ın sadece tarzı değil yüzündeki estetikler de dikkat çekti.

Tabii o bu değişimini kilo almasına bağlıyor fakat kimseyi bir türlü inandıramıyor. 😂 İnandıramaz çünkü dudaklara, gözlere ve çeneye işlem yaptırdığı çok belli.

Ben kendisini çok beğendim. Siz nasıl buldunuz tarzını?

Popüler İçerikler

Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
YORUMLAR
14.09.2020

Doğrusu güzel görünüyor, keza önceki halini de severdim. Ama böyle başka biriymiş gibi. Evet tanımasak ne kadar güzelmiş diyeceğiz. Ama dediğim gibi sanki başka biri, eski sempatisi yok sanki yüzünde, gözünde. Güzelliğe baksam güzel ama bildiğim Zeynep değil, tanıdığımız, şakalarına güldüğümüz Zeynep değil... :)

Pasif Kullanıcı
14.09.2020

Sıze ne aq.Ne ıkı yuzlusunuz.Hem kadın ozgur olmalı bızım bedenımız bızım kararımız dıyorsunuz.Her seye bı karısmayın aq.

14.09.2020

Kaç lira böyle bi içerik? Bi arkadaş soruyor da, o da düşünüyormuş yaptırmayı.

TÜM YORUMLARI OKU (17)