Çocukların Daha Fazla Rol Modele İhtiyacı Var: İlham Verici Kadınlar Barbie Oluyor

Çocukların üzerinde Barbie bebeklerin etkileri göz ardı edilemez. Genelde Barbie bebekler güzellik kriteri olarak anılıyor. Günümüzde de birçok kişi estetik ameliyatlarla Barbie'ye benzemeye çalışırken bu oyuncağın üzerinde bir olumsuz yargı oluşmaya başladı. Bu yargıdan kurtulmak isteyen ve yeni oyuncakların çocuklara rol model olmasını isteyen Matten, ilham verici kadınların oyuncaklarını yapacak.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
12.03.2018

Kız çocuklarının barbi bebeklerden çok daha fazla materyale,yaratıcı,araştırıcı,sıra dışı etkinliklere ihtiyacı var.Kız çocukları oje ruj sürmeyi,kombin giyinmeyi,takı takmayı,sevdikleriyle grup kurmayı değil her türlü eşyayla yaratıcı hayal gücünü destekleyecek tasarımlar yapmayı,gerektiği yerde pislenmekten zevk almasını,kendini ifade edişini güçlendirecek faaliyetler yapıp sadece erkeklere özelmiş gibi gösterilen tüm aktivite ve materyallerle ilgilenmesi öğretilmelidir.Kız çocukları korkunç kalıplar içerisinde büyütülüyor..o yaşlarda kafalarına empoze edilen tek düşünce "kızlar süslenir,evlenir ve çocuk yapar" mottosudur.iğrenç! çocuklarınıza kendiniz sınırsız oyun ve hayal dünyası yaratmalısınız.

12.03.2018

Herkese anlatmaya çalıştığım düşünce tarzı =

barbie bolca eleştirilse de ben hala önüme gelse oynarım,barbie olacağım diye kafayı yemişliğim de yok.Çocuk oyuncak bebekle gerçeği ayrıştırdığı sürece sorun olduğunu düşünmüyorum.Barbieyle oynamak istiyorsa barbieyle tamir setiyle oynamak istiyorsa tamir setiyle oynasın çocuk bu zorla sen şunu yap demesin kimse

12.03.2018

BulentErsoy'un lahana bebee var diyollaaaa

TÜM YORUMLARI OKU (9)