Çalışmıyor Bu! Yeni Nesil Ufaklığın Eski Tarz Telefonla İmtihanı!

Şaka dimi bu? Instagram'ı nerede bunun? Ufaklık eski tarz sabit telefonla tanışırsa... 😂

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
19.05.2017

Tatlıdan ziyade korkutucu bir video. Tabi bakış açısına göre değişir.

19.05.2017

aynen öyle...yeni nesil sokakta top oynamıyor oltayla balık tutmuyor mahalle maçları yapmıyor zillere basıp kaçmıyor vb vb çoğaltılır bence çok tehlikeli..

Bizim büyüdüğümüz zamanla bu çocukların zamanı bir değil!Bizim zamanımızda bu teknoloji olsaydı biz farklı mı olacaktık sanki?

19.05.2017

çok tatlısın yanağını mıncırmaya doyamam kuzum belki ama bir o kadarda şansızsın. kumda oynaman gerekirken, arkadaşlarınla oynayıp bisiklet sürüp ağaca çıkmak varken daha bunları tatmayıp siride hayat bulan bir dünyan varsa senin için üzülürüm.

19.05.2017

Aslında tam da dediğiniz gibi yaşıyor çocuk. Güzel ve kalabalık bir aileye sahip hatta az önce annesinin Instagram'da paylaştığı videoda kardeşiyle çimlerde koşup,abileriyle saklambaç oynuyordu. Bu şekilde bir tepki vermeniz doğal. Açılan konu sadece çocuğun komik bir şekilde elindeki eski telefona yorum yapması olunca tepkiler de kaçınılmaz. Ama annesi bir paylaşımının altında 15 yaşındaki kızının bu videoları çektiğini söylemişti. 2 yaşındaki kız ablasının dediklerini tekrarlıyor sadece. Hatta kadın bunu paylaştığında bu kadar ses getireceğini tahmin edemediğini söylemiş.

TÜM YORUMLARI OKU (9)