Bu Nasıl İnsanlık? Yerde Yatan Hamile Kediyi Ara Sokağa Götürüp Tekmeledi: 3 Yavru Hayatını Kaybetti

Bağcılar'da bir kişi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 10 metre mesafedeki eczanenin önünde yatan hamile kediyi önce ara sokağa götürdü, daha sonra yere çarptı ve tekmeledi. Yaklaşık 2 hafta tedavi altında kalan kedinin karnındaki 3 yavrusu öldü. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda kediye işkence yapan kişinin kimliği ise henüz belirlenemedi. 

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay 23 Şubat 2018’de meydana geldi.

Kediyi eczanenin önünden alan şahıs ara sokağa gidiyor.

Sokakta bulunan bir kamera, kedinin bu kişi tarafından yere vurularak tekmelendiğini görüntülüyor. Bir süre hareketsiz kalan kedi daha sonra hızla kaçıyor. Saldırgan ise hızlı adımlarla uzaklaşıyor.

Kedi saldırgandan kaçtıktan bir kaç saniye sonra yere yığılıyor.

Bayılan hamile kedi sokaktaki vatandaşlar tarafından veterinere götürüldü. Kedinin iç kanama geçirdiği tespit edilince tedavi altına alındı. Öldüğü tespit edilen 3 yavrusu karnından alınan kedi, 2 haftalık tedavisinin ardından sokağa döndü.

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
11.03.2018

Ciddi ciddi hayatımı Dexter olmaya adamayı düşünüyorum. Böyle kansız o. çocuklarını (anaları hariç) dilim dilim doğrayıp halka açık yerde teşhir edeceksin.

11.03.2018

Hele hele tecavüzcüleri işkenceyle öldüreceksin. De Bizde o potansiyel yok... İlk olayda enseleniriz. Adalet bize gelince işler, bir de müebbet yeriz.

11.03.2018

bu adam eminim agzindan Allah i düşürmez , delikanliyim diye geçinir, vatan millet diye atar tutar

11.03.2018

Neden bu görüntüler bizim ülkemizde ayda 3-4 kere yaşanırken, Danimarka, İsveç, İzlanda, Avusturalya, Kanada gibi ateist nüfusun çoğunlukta olduğu ülkelerde 50 yılda 1 kere ya olur ya da hiç olmaz? İslam denilen uyuşturucudan ne zaman kurtulacak bu insanlar?

11.03.2018

Siz İslam sayesinde nefes aldiniz. simdi bana ateistim ya da agnostigim yazmayiniz. kendinizi ifade ediyorsaniz yaradandan oturu. o bir beyin hatta ceitli organlarla yaratti sizi degil mi ? isminizin anlami 'adaletli' demek ! ne ironi !? islam uyusturucudur diyebilecek curret sifatinizin timsali mi ?

TÜM YORUMLARI OKU (75)