Bu Hafta Gıybetten Hapis Cezası Alanlar Bile Var! Gıybet Kazanımız Fokur Fokur!

Bu hafta ortalık fena karıştı, Gıybet severler... 

Gıybet sebebiyle hapse girenlerin haberini dahi veriyoruz. Çekirdekleriniz hazırsa başlayalım!

1. Haftanın gıybetlerine bu defa sakin bir giriş yapalım; hem de magazinlerde görmeye alışık olmadığınız biriyle... Nazan Öncel!

Nazan Öncel Instagram hesabından yayınladığı bu video ile estetik ameliyat söylentilerine yalanlama getirmekle kalmadı; aynı zamanda da bizi hem duygulandırdı, hem de düşündürdü... Birilerine iğneleme yapıyor da olabilirdi. Bilemedik!

2. Şimdi gelelim sevdası bitse de kavgası bitmeyenlere...

Bildiğiniz gibi Demet Şener ve İbrahim Kutluay geçtiğimiz hafta boşanmışlardı. Fakat bu hafta Demet Şener yaptığı açıklama ile 'daha bitmedi, biten şey sadece bu dava. Yeni dava açılacak' dedi. Bu kadar kolay bitirmeyeceğini tahmin ediyorduk doğrusu. Saldır Demet! Ne diyebiliriz ki?! 😂

3. Sevdası uzun süre önce biten bu çiftimizin de kavgası bu hafta bitti. Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak bu hafta beraber görüntülendiler.

Bildiğiniz gibi ilk başta saygılı bir şekilde anlaşarak evlenmişlerdi, fakat Tuba Büyüküstün'ün Umut Evirgen ile sevgili olması üzerine Onur Saylak, eski eşini sosyal medyadan dahi takipten çıkarmıştı.

Bildiğiniz gibi ikilinin ikiz çocukları var. Bu hafta ikizlerinin doğum günü için bir araya geldiler ve geçmişi geçmişte bıraktılar. Bu aklı başında tavırları ve çocukları aradaki gerginliğe dahil etmeme seçimlerinden dolayı tebrik ediyoruz.

4. Merve'yi çok üzdün be Murat...

Murat Dalkılıç'ın Hande Erçel ile ilişkisi geçtiğimiz hafta teyitlenmişti, biliyorsunuz. Bu hafta Merve Boluğur, eski eşi Murat'ı Instagram'dan takipten çıkardı.

Bir inceliktir, edep adap bilmektir; biten ilişki ardından hemen sevgili yapınca öyle göstere göstere yaşanmaz. Birazcık hassas olmak lazım. Boşver Merve...

5. Gelelim haftanın talihsiz ünlülerine... Erkan Petekkaya'nın başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir!

Restoranına önce bir araba kaza yaparak girdi; ardından da yangın çıktı!

Restoranı kullanılamaz hale gelen Petekkaya, sigorta ücreti almayacak ve yeniden inşa edecekmiş. Bu kadar olay üst üste bir tesadüf müdür yoksa birilerinin işi mi diye düşünmemek elde değil!

6. Can Yaman ise bu hafta çok şaşırttı! Bebek'teki bir barda sekiz kadınla şiddetli bir şekilde kavga etti ve karakolluk oldu!

Kavganın sebebi bilinmiyor lakin bardaklar havada uçuşmuş. Kavga ettiği kadınlardan biri de kanlar içinde mekandan ayrılmış. Can Yaman da karakolda ifade vermek zorunda kalmış.

Hiç yakışıyor mu senin gibi genç bir delikanlıya?!

7. Haftanın en yakışıksız şeyler yapan ünlülerinin ikincisi de Mehmet Ali Erbil... Evet, şaşırmadınız!

Vefat eden üvey annesi İffet Erbil'in cenazesinde biraz cıvık davrandı. Cenaze töreninde 'Burası benim eski hanımlar kulübü olmuş' espri yapıp, eski eşi Tuba ile dil çıkararak şakalaşmaları hoş değildi...

8. Veeee haftanın bombası! Seren Serengil üç gün hapis yatacak!

Mahkemenin tedbir kararına rağmen Güben Ergen'in aleyhinde yayın yapmayı sürdürmesi üzerine mahkeme tarafından 3 gün zorlama hapsine karar verdi! 😱

İnstagram adeta yıkıldı; hemen hemen tüm magazin figürleri Seren'e destek verdi. Seren ise 'kadınlar için üç günüm feda olsun' dedi.

Bakalım neler olacak?! İlk round'u Gülben almış gibi görünüyor.

Avukatı ise bu kararın adaletsiz olduğunu belirtti.

9. Neyse... Gelelim şirin haberlere! Ferhan Şensoy evleniyor!

Üç yıldır beraber olduğu sevgilisi Cem Öğet, Ferhan Şensoy'a evlenme teklif etti. Hadi bakalım, mutluluklar olsun!

10. İdo'da güzeller güzeli sevgilisi Yasemin Şefkatli'ye muazzam bir pırlanta yüzük alarak evlenme teklif etmiş duyduğumuz kadarıyla!

11. Bir de şirin olmayan bir evlilik haberi var... Arda Turan ve Aslıhan Doğan evlenmiş, ama dini nikahla!

Resmi nikahın suyu mu çıktı?! Neden bu kadar geleneksel takılan bir adam olarak adetlere uygun, ele güne duyurarak bir düğün yapmadın Arda?!

Bu kızı daha ne kadar oyalacaksın diyeceğiz ama... Aslıhan da buna razı olduysa, söyleyecek bir şey kalmamış demektir!

Bu hikaye daha ne kadar karmaşıklaşabilir diyorduk... İşte buyurun!

İn Aşağı, Konuşucaz! Milyonuncu Kez Ayrılan Arda Turan ve Aslıhan Doğan Yine Beraber!

12. Bu habere ise bayıldık! Cansu Dere, Engin Akyürek ile aşk yaşıyor!

İkisi de başarılı, klas, güzel, düzgün insanlar! Şimdilik kimselere görünmemek için gizli saklı buluşuyorlarmış! Mutluluklar olsun! Biz yakıştırdık!

13. Ebru Şallı'dan boşandığından beri pek bir mutsuz olan Harun Tan ise nihayet birileriyle görüşmeye başladı.

Ama hayır, bu fotoğrafta gördüğünüz kadın Ebru Şallı değil! Harun Tan'ın yeni sevgilisi! Ebru Şallı'ya birebir benzeyen birini bulmuş... Zevki belli demek ki! Ona da mutluluklar diliyoruz. Harun Tan artık mutlu olmayı hakediyor ya!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.01.2018

son fotoğraf için söylemek isterim;eski eşine çok benzeyen biriyle cümlesi çok çirkin değil mi?Daha önce başka bir galerinizde de bu cümlelerden gördüm.Yeni sevgilisi-eşine büyük haksızlık değil mi? Onu unutamadı yerine benzerini buldu.Ne bu insanlar,eşya mı?Yakıştıramıyorum,lütfen daha dikkatli seçin cümlelerinizi.

28.01.2018

Cinayet işleyenler, taciz ve tecavüz pisliklerini gerçekleştirenler, hayvanlara zulüm edenler bir gün bile hapis cezası almıyor ama bu ne olduğu belirsiz insanlar hapis cezası alıyor.. Burası Türkiye adaletinden çok şey beklememek lazım!! Yazıklar olsun Allah belasını versin böyle şeyin!!

28.01.2018

gülben ergen'i de seren serengil'i de zerre sevmem ama seren en az 10 yıl prim kasacağı, kendini kahraman ilan edeceği bir ceza aldı bir de kadınların mücadelesiymiş ahahhaha

TÜM YORUMLARI OKU (13)