Bu da Yerli Cadılar Bayramı mı? Sivas'ın Karasar Köyü'ndeki Aşırı Eğlenilen Bir Garip Etkinlik

Görüntüler Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Karasar Köyü'nün YouTube kanalından. 2007 yılından beri köyün adet ve geleneklerini, kültürünü tanıtmak maksadıyla YouTube'a videolar yükleyen kanala yüklenen videoda 2018 yılında köyde düzenlenen ilginç bir etkinlik kameralara yansıdı.

Etkinlikte çeşitli kostümler giymiş insanların halaya katıldığını, küçük oyunlar sergilediği görülüyor. Yerli Cadılar Bayramı diyebilir miyiz? Karar sizin! 😂

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
30.10.2019

Cadılar bayramı zaten eski bi Türk geleneğidir.bayram da,çocukların kapı kapı şeker toplaması geleneği sürmektedir.yeni yıl'da süslenen ağaçta eski bir Türk geleneğidir.ağaçlara bağlanan rengarenk çaputlar ve ağaca bu çaputları bağlarken dilenen istekler gibi.her şeyi unutturmuşlar bize,asimile edilmişiz.Türk gelenekleri ve müslümanlıkla harmanlanmış halini yaşıyoruz.

30.10.2019

Editörlere Türkçe Dilbilgisi Dersi verilsin! KÖYÜN'DEKİ nasıl bir yazım hatasıdır?! KÖYÜN'DEKİ nasıl bir dil katliamıdır?!

01.11.2019

Youtube kanalında hemen videonun altında neden böyle yapıldığı neden bu kostümler giyildiği gayet güzel bir şekilde anlatılmış! Sen helovından başka bir şey bilmediğin için onunla kıyaslaman ve böyle cahilce bir başlık atman pek doğal bir şey gerçi. Ama tabi burada helovını kutlasalar ve holivutun kullandığı herhangi bir korku filmi müziğini çalsalar senin daha çok hoşuna giderdi değil mi STAJYER editör. Gayet güzel bir etkinlik. Sizin gibi insanlar olduğu gibi, geçmişten gelen bu güzel adetlere sahip çıkan insanlar olacaktır inş her daim.

TÜM YORUMLARI OKU (5)