Bize de Anca Gömlek, Kazak: Ünlülerin Yılbaşında Aldığı Birbirinden Acayip 12 Hediye

Ünlü dünyasında birçok şey çok garip ama göreceğiniz bu yılbaşı hediyeleri gerçekten çok acayip tanımını hak ediyor.

1. Miley Cyrus - Pizza tulum

Birçok gariplikle karşımıza çıkmış olan Miley Cyrus 2014 yılbaşında o zamanki yakın arkadaşı ve sonrasında sevgilisi olacak Patrick Schwarzenegger'den bu pizza desenli tulumu almıştı.

2. Chrissy Teigen - Bir tekerlek kaşar peyniri

Ünlü şarkıcı John Legend eşi model Chrissy Teigen'e 2015 yılbaşında kalıpların dışına çıkarak bir tekerlek kaşar hediye etmişti.

3. Lady Gaga - Beyaz bir midilli

Marjinalliğin kraliçesinin yılbaşı hediyesi sıradan olamazdı. Gaga'nın plak şirketi 2015 yılbaşı geldiğinde sanatçısına bu beyaz midilliyi hediye etmişti.

4. Kim Kardashian - Sanat eseri çanta

Şimdi çanta normal bir hediye, nesi garip diye sorabilirsiniz. O zaman sizi görsele tekrar bakmaya davet ediyoruz. Bu garip ve saçma çizimi üstünde barındıran çanta yıldıza eşi Kanye West tarafından hediye edilmiş ve değeri de tam 16 bin Dolar'mış.

5. Kanye West - Lamborghini'ler

2014 yılbaşında Kim Kardashian, eşi Kanye West ve kızları North'a iki Lamborghini almıştı. Arabaların sadece boyutları değişikti.

6. Kris Jenner - Ford Thunderbird'ler

Zengin insanlar birbirlerine otomobil hediye edebilir elbette ama bu hediyede durumu garip kılan çok değerli klasik bir otomobilin iki farklı renginin aynı anda hediye edilmesi. Elbette baş rolde yine Kardashian'lar var.

7. Khloé Kardashian - İmzalı Marilyn Monroe fotoğrafları

Kardashian ekosisteminin bir diğer önemli ismi Khloé Kardashian, geçtiğimiz yılbaşında Marilyn Monroe'nun son dönemden orijinal fotoğraflarını hediye olarak kabul etti. Üstelik fotoğrafları çeken fotoğrafçıların imzaları da hediyelerin üstündeydi. Hediyeler Kris Jenner, Chrissy Teigen, John Legend, ve Jennifer Lopez'den gelmişti.

8. Kylie Jenner - Devasa tek taş yüzük

2015'ten 2016'ya girerken Kylie Jenner Tyga'dan bu devasa yüzüğü aldı. Basın bunu bir nişan yüzüğü olarak yazdı; ancak Kylie Jenner bu söylentileri savuşturdu.

9. Rihanna - Şişme yunus

Rihanna 2015 yılbaşında çalışma arkadaşlarından bu şişme yunus şeklindeki sanat eserini hediye olarak aldı. Öyle gözüktüğüne bakmayın; bu eserin sahibi sanatçının diğer eserleri açık artırmalarda 5 milyon ila 50 milyon Dolar değerleri arasında alıcı buluyor.

10. Justin Bieber - Özel jet

Justin Bieber'ın hediyesi de böyle gösterişli olmalı tabii ki. 2016 yılbaşında Justin, bu inanılmaz jeti hediye olarak kabul etti. Kimin hediye ettiğini ise açıklamadı.

11. Big Sean - Büyük oyun makinesi

Big Sean 2014 yılbaşında o zamanki nişanlısı Naya Rivera'dan en sevdiği oyun olan Pacman'in eski model bir konsolunu hediye olarak aldı.

12. Katie Holmes - Devasa oyun evi

Bu 24 bin Dolar değerindeki, içinde elektrik ve su bağlantısı olan devasa oyun evini aslında Katie Holmes'un kızına aldığı söyleniyor; ancak Holmes'un çocukluğundan bu yana oyun evlerine olan ilgisi de bilindiğinden hediyenin kendisi için de olduğu düşünülüyor.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
01.01.2018

2019'in İLK ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİ içeriği olmuş

02.01.2018

adanalı galiba

01.01.2018

Suri'de hiç oturup bebeklerle oynayacak bi tip göremedim ben. Oldu olası 30 yaşındaki kokoş kadınlar gibi yaşıyor velet. Katie Holmes o evde tek başına oturup evcilik oynamıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

01.01.2018

ben de özel jet istiyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (9)