Birbirinden Garip ve Saçma Olaylarıyla Yüzümüzde Kocaman Bir Gülümseme Bırakan Paylaşımlar

Son zamanlarda internette dolaşan en garip ve en saçma paylaşımları bir araya topladık. AOG ve BGY sayfalarından faydalanarak hazırladığımız bu içerik sizleri oldukça güldürecek. İyi eğlenceler diliyoruz :)

1. Sanki doğada gibi.

2. Fake'in bu kadarı.

3. Pek sevecen duruyor aslında.

4. Pavyon kartı.

5. Kuşa hakaret mi?

6. Güzel bir akşam.

7. Yapılması gereken.

8. Yaratıcı.

9. Korkunçlu kız arkadaş.

10. Gideri var.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR

4. Çok üzücü oldu aslında. Pavyon maden ocaklarındaki bölümlerdir. Bile bile gaz soluyan, ekmek için kömür karasına boyanan insanların hikayesidir. Yazık olmuş. Patlamalar, çöküntüler ile hayata gözlerini yuman madencilerimizin ruhu şad olsun. Ailelerine sabır dilerim.

11.07.2019

Amin Allah razı olsun.

4'deki durumu bir madenci çocuğu olarak sizin için açıklamak isterim ; ilgili kartın üzerinde kastedilen pavyon,Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun gruplu işçilere sağladığı tek katlı veya çok katlı,genelde tek odalı ve bahçeli evlerine verilen isimdir.

11.07.2019

bir maden mühendisi olarak teyid ediyorum, ben de stajımda işçi pavyonunda kalmıştım =)

11.07.2019

#4 Sevgili memleketimde eskiden maden emekçileri 15 günlük vardiyalar halinde çalışırmış. 15 gün bir köy 15 gün bir başka köy çalışıyor. Bir köy domuz damı yapıyor, bir köy kazma sallıyor, bir başkası katırlar ile kömür çekiyor vs. Belirli bir düzende bu işleyiş devam ediyor.Tabi buna dönem şartlarında ulaşım zorluğu vs de eklenince insanlar evlerini, barklarını bırakıp gelmek zorunda kalıyor. İşte bu insanlar için yatakhane tarzında yada ev tarzında konaklama için binalar inşa ediliyor. Bunlara da işçi pavyonları deniyor. Zaten Fransızca pavilon kelimesinden gelir. Anlamı bir kurumun binalarının her biridir.

TÜM YORUMLARI OKU (10)