Bir Kadına 'Sen Erkek misin, Kadın mısın' Diye Sorunca Dayak Yiyen Çocuk

Elazığ’da bir markette kasanın kenarında duran 6-7 yaşlarındaki çocuk, alışveriş yapan bir kadına, 'Sen erkek misin-kadın mısın' diye soru sorunca darp edildi.

O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Karakoçan ilçesinde bir markette yaşandı. İddiaya göre, kasanın kenarında duran 6-7 yaşlarındaki bir çocuk alışveriş yaparak kasaya gelen bir kadına 'Sen erkek misin- kadın mısın' diye sorarak bir süre konuştu.

Daha sonra kasada para ödeyen kadın, bir anda çocuğun boğazından tutarak kasaya yatırdı, ardından da öteki kasaya fırlattı.

Durumu fark eden annesi olduğu düşünülen başka bir kadın gelerek çocuğu alıp marketin içine götürdü, diğer kadın ise marketten ayrıldı. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
13.05.2019

sırf kadın mısın erkek misin dediğini düşünmüyorum bazı çocuklara adı üstünde çocuk diye diye ortaya nasıl bir insan çıkarıldığının fakında olunmuyor malesef çocuk dalga geçmiş gibime geldi cidden var böyle çocuklar dalga geçen çocuk olmasına rağmen kendinden büyük olan kişileri insan içinde rencide eden tabi ki karşılığında çocuğun boğazına yapışması gerekmiyor ama aile terbiyesi verilmeyen çocuklarında nasıl birer birey olduğunu görüyoruz.

13.05.2019

ellerine sağlık. bir dırzo daha gelişemeden söndü

14.05.2019

''Çocuktur yeaa'' diye birşey yok arkadasım. Sen cocuguna nasıl terbiye verirsen, nasıl yetiştirirsen bu çocuk o şekilde evrilir, şekillenir. Farkınyasanız video da cocugun annesi noluyo diye ortalıgı ayaklandırmak yerine çocugunu alıp gidiyor. Neden ? Çünkü o da biliyor bu cocuk bısey yapmsıtr yine diye.

TÜM YORUMLARI OKU (45)