Türkbükü'nün Abartılı Güncel Yiyecek Fiyatları

Silkelemeye doymuyorlar!

1 Haziran'dan itibaren seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte işletmeler bir bir açılmaya başladı ve birçok insan da soluğu tatil bölgelerinde aldı.

Ünlülerin akın akın gittiği popüler tatil yerlerinden biri olan Türkbükü de abartılı fiyatlarıyla her sene olduğu gibi bu yıl da gündem olmayı başardı. Günlük 1000 TL olan şezlong fiyatlarının detaylarını bu içeriğimizde anlatmıştık.

Türkbükü’ndeki Şezlong Fiyatlarını Görünce Bu Yaz Tatil Planlarınızı Askıya Almayı Düşünebilirsiniz!

Şimdi de yiyeceklerin güncel fiyatları ortaya çıktı. Biz de sizlere bu fiyatları göstermek istedik. Fiyatlar kafa yediren cinsten!

Bodrum bizim canımız ciğerimiz ama bu fiyatları sevmiyoruz!

Meyve Tabağı - 180 TL

Hamburger - 90 TL

Sandviç - 90

Menemen - 80 TL

Türk Kahvesi - 40 TL

Çay - 22 TL

Ayran - 25

Bir Top Dondurma - 15 TL

Kabaca bir hesap yaparsak otel hariç sadece 1 haftalık şezlong ve yiyecek masrafınız Türkbükü'nde ortalama 6 asgari ücrete denk geliyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
20.06.2020

Böyle yerlere giden insanların neredeyse hepsi varlıklı insanlar olduğu için onlara göre sıradan olan birşeydir. Benim gibi insanlara göre ise Aşırı lüks meyve tabağı 180 tl demişler 10 liralık meyve yok içinde :D türk kahvesi 40 tl :D paketi 6 tl alıyorum bizim burada bakkalda ayran 25 tl Bim 4-5 1 litre ayran alırım çay 22 tl :D 1kılo paketler 30 tl :D dondurma 15 tl :D twister alırım 1.5 tl :D ama bu insanlar görmemiş buralara gidip para harcıyorlarsa müstahaktır :D saygılarla

20.06.2020

Buralara para harcayacağıma yurt dışına giderim.

20.06.2020

Bekliyorlar seni yurt dışında sana özel herşey bedava..

20.06.2020

Kapitalist duzene gore halkin siniflara ayirilmasi gerekmektedir. Siniflara ayrilan halk ne kadar az etkilesim icinde olursa sinif farkliligi o derece guclu olur zira iletisime gecen insanlar empati yapmaya baslarlar. Bu tur mekanlar sen ben gitmeyelim diye var 😂😂 Oraya gidenler kendi siniflarindan insanlarla iletisime gecmek icin, diger siniflar tarafindan "rahatsiz edilmemek" icin bu mekanlari tercih ediyor. Bu filtrelemeyi de ilk etapta para ile yapiyorlar. Arz-talep arkadaslar. Buradaki arz bizden degil, bilakis ortamda biz olmayalim diye veriyorlar o paralari. Bizlik bir sey yok yani😁🤑

TÜM YORUMLARI OKU (46)