Beyin Ameliyatı Geçirmiş Çocuk İşçiye Dayak ve İşkence

Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuğun aynı iş yerinde çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildiği iddia edildi. Çocuğun daha önce de defalarca aynı kişinin işkencesine maruz kaldığı öne sürülürken her seferinde şaka yaptığını söyleyen kişi son dayağını cep telefonu ile kayda aldırdı.

Olay, önceki gün Talatpaşa'da bir iş yerinde yaşandı. 7 yıl önce 8 yaşındayken 2'nci kattan düşerek ağır yaralanan Enes Y. beyin ameliyatı geçirerek hayata döndü. 

1 buçuk yıl önce çırak olarak işe başlayan Enes Y. (15) aynı iş yerinde çalışan Yücel B. (30) tarafından iddiaya göre şakayla karışık şiddete maruz kalıyordu.

Biri dövdü diğeri kaydetti

Zamanla işkenceye dönen olayda Yücel B.'nin dövdüğü Enes Y.'nin elinde ve kollarında kesik ve yanık izleri oluştu. Çocuk şakayla karışık yapılan bu işkenceyi ailesine söyleyemedi. 

Son olarak önceki gün, Enes Y.'nin başına tokat atan ve tekmeleyen Yücel B. attığı dayağı iş yerindeki başka bir çocuğa cep telefonu ile kaydettirdi. 

Çeken çocuk görüntüyü bir arkadaşına gönderdi. Görüntü daha sonra darp edilen Enes Y.'nin amcasına ulaştı. Çocuğun ailesi ve amcası iş yerine gelerek çocuğu oradan aldı.

"Az yapmışım" dediği video ortaya çıktı

Yücel B.'nin cep telefonundan daha önce işkence yaptığı, elindeki ve kolundaki yaraları çekerek 'Buralara ne oldu' demesi, Enes Y.'nin de 'Sen yaktın ya Yücel abi, burayı da sen kestin' demesi üzerine Yücel B.'nin 'Az yapmışım' dediği video çıktı. 

Ailenin bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Anlaşma Sağlandı: Alex de Souza Süper Lig'e Geri Dönüyor!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
14.11.2020

Orospu cocuklari saygili ve uslu birini karsilarinda gorunce hemen ezmeye calisiyorlar. Benim de basima gelmisti lise birde felan daha yeniydim okulda. Bir tane dallama sinifta 2 kez kalmis guya buyuk ya artistlik yapicak. Ben de o zamanlar boks egitimi falan almistim 6 ay. Bu sinifta bana arkadan sakiz falan atiyordu sacima. Senin anani simdi siktim dedim ders bitti hoca siniftan ciktiginda bu yavsaga sadece 3 yumruk gecirdim cenesini kirdim orospu evladinin. Bir kac ay okulda yemek yiyemedigi icin sivi tuketiyordu sadece. Okul muduru olay duyulmasin diye aileye para odedik kirilan cenenin masraflarini karsilamak icin olay da oyle kapanmisti. Sonra sinif ve okulda digerleri saygi gostermeye basladilar ve arkadas cevrem cogaldi. Bu orospu cocuguda ne zaman beni gorse kafasi egip oyle geciyordu yanimda. Asla kendinizi ezdirmeyin gerekirse dovusun dayak yeseniz bile saygi kazanirsiniz obur turlu karsilik vermeden sizi pisirik birisi olarak bellerler.

14.11.2020

Siddet kotu bir sey fakat herseyini bir siniri var. Sozle karsindaki zorbayi egitemiyorsan dayak atarak egiteceksin.

14.11.2020

insanlar cok kotu ya ben artik korkuyorum disari cikmaya

14.11.2020

Bu çocuk kaç yaşından beri çalışıyordur en büyük şiddet bir kere çocuk yaşta çalışmak zorunda kalmak. "Eti senin kemiği benim" para getirdiği sürece çalışıp çalışmak istemediği tercihi neler yaşadığı çocuğa sorulmadı. İş yerleri kendi içinde yaşadığı eziklikleri bu şekilde dışarıya atan tiplerle dolu sadece fiziki şiddet olması gerekmiyor şirketler dahil birisi kendinden güçsüzü buldu mu en büyük zalim olur bu toprakların kültürü bu. Makatına komproser ile hava basılan çocuğun haberini hatırlarsınız bunlar sadece basına yansıyanlar hayvanat bahçesinde yaşıyoruz. Onca kayıt dışı çalışmak zorunda bırakılan çocuklarımız yoksulluk adaletsiz ekonomi, çocuk işçileri tebrik eden yöneticiler olduğu sürece çocukları tutup sadist toplumun içine atarsan yeri gelir tacize tecavüze de uğrar kaba dayağa da maruz kalırlar.

TÜM YORUMLARI OKU (31)