Bekir Bozdağ 'Deizm' Açıklamasıyla Sosyal Medyanın Gündeminde: 'Hadi Oradan Bre Ebleh!'

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, muhafazakarların ve imam hatip lisesi öğrencilerinin deizme yöneldiği iddialarına Twitter üzerinden cevap verdi. Deizm tartışmasını iftira olarak değerlendiren Bozdağ, bu gibi iddiaları imam hatip liselerinin yetiştirdiği gençlerden ve muhafazakarlardan rahatsız olanların dile getirdiğini belirtti ve bu kişilere 'hadi oradan bre ebleh!' denilmesi gerektiğini söyledi. 

Bozdağ imam hatip lisesi öğrencilerinin deizme kaydığı iddialarına kişisel Twitter hesabı üzerinden cevap verdi👇

Bozdağ'ın açıklaması sosyal medyada gündem konusu oldu...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
21.04.2018

deist veya ateist olmak icin herhangi bir yönetim yapısına veya başından bir olay geçmesine gerek yok. inandığınız kitabi anladığınız dilde, sorgulayabilerek okumanız yeterlidir. kuran sadece bulunduğu bölge ve coğrafyaya ait olan bir kitaptır. yarısı tekrardan ve tehditden oluşur. kuranda yazılanların bir çoğu dönemin inanışlarından alıntıdır. kurandan mucize çıkaranlarında şunu bilmeleri gerekir ki, o mucize sandıklarınızın hepsi kurandan 1000 hatta 2000 yıl önce bilinen şeylerdir. hatta bunlara bile gerek yoktur. islam coğrafyasına baktığızda durumu daha kolay görebilirsiniz.

22.04.2018

Aynen kardeşim. Kitapların hepsi birbirini güncellemiş ve bulunduğu bölge ve halk için inşa edilmişler.

21.04.2018

imam hatibe gitmeye gerek yok, tipini görünce insanın deist olası geliyor...

22.04.2018

yav olm safdsgfhgj

21.04.2018

Bu ülkenin en az %30-35'i Ateist-Deist-Agnostik ve bu her geçen gün artıyor.Hatta o Müslümanım diye gezenlerin birçoğu da dinden çoktan uzaklaşmış,tam olarak inanmayan ama kendisine bunu itiraf edemeyen-korkan ve de dinden atılmış kişiler,bir kısım daha var onlar da din üzerinden prim yapanlar,onları da hepimiz biliyoruz zaten.Sadece ülkemizde değil dünyada da bu oran bir hayli fazla.Özellikle dine mensup olarak gösterilen insanların en az yarısının farklı bir inançta olduğu da bir gerçek.Büyük ihtimal resmi olarak 1.6-1.7 milyar civarı Müslüman vardır ama bu gerçekte en fazla 500-600 milyondur hatta gerçek Müslüman sayısı da inanılmaz azdır.Bunlar Türkiye'nin %99'u Müslüman diye kendini kandırsınlar ama hem Türkiye'nin hem de dünyanın yarısı farklı inançları benimsemiş ve her geçen gün de bu süreç devam ediyor.Bir gün din üzerinden prim yapılamayacak hem de bu tüm dünya için geçerli işte o zaman bunlar gibi din tüccarları insanları artık din üzerinden etkileyemez hale gelecek.

TÜM YORUMLARI OKU (46)