Başaran Holding'in Veliahtı, Azimli Bir İş Kadınıydı... Uçak Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran!

Bekarlığa veda partisi için gittiği Dubai'den dönerken uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın hayatına yakından bakalım...

Geçtiğimiz saatlerde Başaran Holding'e ait olduğu belirlenen özel jet İran'da düşmüştü bildiğiniz üzere...

Ayrıntısını bilmeyenler buradan ulaşabilir. 👇

Başaran Holding'e Ait Özel Jet İran'da Düştü: İçinde Mina Başaran'ın da Bulunduğu 11 Kişi Hayatını Kaybetti

Peki Mina Başaran kim?

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi yapan Hüseyin Başaran'ın kızı. Babası bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı da yapmış...

80 yıldan bu yana birçok yatırım yapan, gıdanın yanı sıra, yatçılık, finans, inşaat, turizm, havacılık, çimento ve enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding'in başına geçmeye hazırlanıyordu Mina Başaran...

Kendisi 2013 yılından bu yana da şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi'ydi.

Hatta verdiği bir röportajda “Eğitimimi tamamladıktan sonra babamın desteği ve kendi isteğimle şirketimizin yönetimine girdim” demişti.

1990, Trabzon doğumlu olan Mina, Koç Üniversitesi'nden İşletme Bölümü'nden mezundu. Aynı zamanda Londra'da da master yapıyordu.

Geçtiğimiz aylarda da Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer ile nişanlanmıştı.

Soho House'da düzenlenen bir törenle nişanlanan bu güzel çift, 14 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda evlenmeyi planlıyordu...

Evlenmeden önce de Mina Başaran, yakın arkadaşlarıyla Dubai'de bekarlığa veda partisi vermek istedi ve özel jetlerine atlayıp yola koyuldular.

Hatta Rita Ora'nın konserindelerdi bir önceki gece!

Hem evleneceği için hem de bekarlığa vedası için heyecanlı olan Mina Başaran'ın, İstanbul'a dönüş yolunda gerçekleşen korkunç kazası, ne yazık ki Türk sivil havacılığındaki ilk ölümlü iş jeti kazası oldu...

Uçakta hayatını kaybedenlerden biri de ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily & Rose'un kurucusu Liana Hananel...

Onun dışında hayatını kaybeden arkadaşları ise; Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Jasmin Baruh ve Sinem Akay.

Aynı zamanda uçakta Hava Kuvvetleri’nin ilk kadın pilotlarından Melike Kuvvet ve Beril Gebeş; hostes olarak da Eda Uslu vardı.

Hırslı, azimli ve çalışkan genç bir iş kadınıydı Mina; genç kuşak yöneticilere örnek olacak bir başarı hikayesine imza atmaya hazırlanıyordu.

Birçok ünlü isim de kazanın ardından üzüntülerini dile getirdi.

Şeyma Subaşı

Mert Vidinli

Demet Akalın

Ebru Gündeş

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ne diyelim... Allah ailesine sabırlar versin...

Işıklar içinde uyu Mina!

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
11.03.2018

Bir insanın genç yaşta ölmesi çok üzücü... Yakınlarına sabır diliyorum fakat değinmek istediğim bir konu var: savaş, yoksulluk vs gibi ölen insanlar hakkında niçin bu kadar konuşulmuyor? Bu aynı Fransa patlamasında dünyanın seferberlik ilan edip Türkiye'de olan patlamaların kimsenin umrunda olmamasına benziyor. Sahi gelirimiz düştükçe canımızın değeri de mi azalıyor? Bahsetmeye bile değmez mi oluyoruz?

11.03.2018

ölene Allah Rahmet eylesin kardeşim ama bunu hikayeleştirip gözümüzün içine sokmak nedir afrin harekatına gidip doğuda pkk ile çatışıp ölen garibanlarında binlerce yapamadığı geceleri kurduğu onlarca hayal var bir kere de onlarla ilgili bir içerik yapılsa ya .

11.03.2018

Tam kişisel yorum yazacakken düşünceme benzer yorumunuzu görüp buraya eklemek istedim. "Onedio, bu haberi bu kadar derinlemesine haberleştirmenin anlamı nedir? Uçak kazasında ölen bir iş adamının kızının acısına saygımız sonsuzdur. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin. Fakat bu haberde gösterdiğin çabanı şu ana kadar hangi şehit haberinde şehit olan askerlerin ailelerini, yaşantılarını, hayallerini, ümitlerini vb. haber yaparak paylaştın? Hayırdır para seni sınıf ayrımına mı götürüyor yoksa? En azından onlar, bizler gibi senin de yaşadığın bu vatan için canları verenler... Tek farkı uçak kazasında değil vatan mücadelesinde can verenler. Umarım şehitlerimiz için de bu denli derin üzüntüye sahip olacağın haberler yaparsın. Yazık!"

12.03.2018

size çok gizli bir bilgi vereceğim... dün akşam 11 tane İNSAN öldü bir uçak kazasında. adı şu bu fark etmiyor. işi şu bu fark etmiyor. tatilden veya askerden dönüyordu fark etmiyor. kötü veya iyi bir hayat yaşıyordu fark etmiyor. İNSANlar ölüyor ve siz hala yok şehit haberini bu kadar yapmıyordunuz yok ölen zengin olunca haber oldu falan diyorsunuz. bu kadar gerizekalı olmayın lütfen...

TÜM YORUMLARI OKU (39)