Ayşegül Terzi'ye Tekme Atan Saldırgan Tutuklandı

Halk otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'ye tekmeyle saldıran Abdullah Çakıroğlu çıktığı ilk duruşmada tahliye edilmişti. Savcılığın itirazı üzerine hakkında tekrar yakalama kararı çıkarılan ve gözaltına alınarak bugün adliyeye sevk edilen Çakıroğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Çekmeköy'de 12 Eylül'de bir belediye otobüsünde şort giydiği için hemşire Ayşegül Terzi'ye tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, 9 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın 26 Ekim'deki ilk duruşmasında tahliye edilmişti.

Ayşegül Terzi: 'O Adam Dışarıda, Ben Hapisteyim'

Mahkeme sanığın savunmasının tespit edilmiş, delillerin önemli ölçüde toplanmış olduğunu belirtip; dosya kapsamında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden gönderilen rapora göre Bipolar bozukluk hastalığı nedeniyle suç tarihinde sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin rapor alınması gerektiğinin değerlendirilmesine ve sanığın ileride alınacak raporda kısmi ya da tam akıl sağlığı bozukluğunun tespit edilme ihtimalini dikkate alarak tahliyesine karar vermişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da Çakıroğlu'nun tahliye edilmesine itirazda bulunmuştu.

Ayşegül Terzi'ye Tekme Atan Saldırganın Tahliyesine İtiraz

Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi de Başsavcılığın itirazını yerinde bularak Çakıroğlu hakkındaki tahliye kararını kaldırmıştı.

Mahkeme, saldırgan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarmıştı.

Kararın ardından Çakıroğlu, polis ekipleri tarafından Çekmeköy'de yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Çakıroğlu mahkemece tutuklandı.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
28.10.2016

Dalga mı geçiyosunuz insanlarla? Akıl sağlığı yerinde veya değil, bu ruh hastalarının toplum içinde dolaşması normal değil ya hapse at ya akıl hastanesine.huzurumuz kalmadı artık yeter be

29.10.2016

Hadi bu olay sosyal medyada tepki gördü de bir şekilde adalet yerini buldu(!) Peki ya buzdağının görünmeyen kısmı? Kim bilir daha bilmediğimiz kaç adalet mağduru hatta adalete başvuramayacak kadar korkutulmuş insanımız var. Hakimin tutuklama kararı verebilmesi için illa birilerinden tepki görmesi mi gerekiyordu? Madem tutuklayabiliyorsun, gerekçelerin var neden ilk başta tahliye ediyorsun bu iti? Cidden Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.

28.10.2016

Sal, halktan tepki gelince geri al, halk unutur gibi olunca bi daha sal, tepki gelince bi daha al. Güzel taktik, halk eninde sonunda unutacak o şerefsiz de dışarda elini kolunu sallayarak gezecek.

TÜM YORUMLARI OKU (78)