Avustralya'da Barınak Görevlisinin Kurtardığı Meşhur Avcı Örümcek Charlotte'la Tanışın!

Örümcek fobisi olanları rahatsız edecek olsa da bu haberde çok iyi kalpli bir hayvan barınağı çalışanının bu büyük, çirkin ama zararsız örümceği kurtardığını görüyoruz. Dailymail'in yaptığı habere göre Facebook üzerinde binlerce yorum alan örümcek Charlotte'u sizler için hazırladık. 

Araknofobiniz varsa bu haber size göre olmayabilir!

Avustralya'nın Queensland şehrinde bulunan Betty's Barnyard Hayvan Kurtarma ve Bakım Evi'nde çalışan bir görevli bir fırçanın üzerinde çektiği dev avcı örümcek fotoğrafını paylaşıyor.

Sonradan Charlotte diye adlandırılan dev örümcek bir çok kişinin kabuslarına girecekken, bu iyi kalpli hayvan kurtarma görevlisi onu güvenli bir yere aldı.

Fotoğraf geçtiğimiz yıl Ekim ayında çekilmiş olsa da bir önceki hafta sosyal medya üzerinde yayılmaya başladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları kimin böyle bir şeye cesaret edebileceğini sorgularken, kimileri ise kurtaran görevliyi kutladı ve asıl doğa aşıklığının böyle bir yaklaşım olduğunun üzerinde durdu. 

Sosyal medya yorumlarının bazıları ise güldürdü; 

‘Burada yaptığınız şeyi %100 onaylıyor ve saygı duyuyorum ama Allah aşkına, o şeyi, bütün ailesini ve arkadaşlarını ORADA benden uzakta tutun.'

Ama bütün yorumlar bir kenara aslında Charlotte kendi cinsi için de oldukça büyük bir örümcek. Bu denli büyümeleri sık sık karşılaşılan bir durum değil.

Geçtiğimiz hafta Salı günü bir dev avcı örümceği, aracıyla seyahat eden bir adamın kucağına düşünce adam aracının kontrolünü kaybetti ve Cathie Gölü'ne uçtu.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
08.11.2016

aq spider man bunu görse diz çöker tövbe ister

08.11.2016

Kavga etsek döver amk beni.

08.11.2016

eyy avustralya neden böylesin???

10.11.2016

böyle ibne gibi puşt gibi bi ülke

TÜM YORUMLARI OKU (27)