Ashley Graham'ın Askerleri: Victoria's Secret'ın Güzellik Standartlarına Meydan Okuyan Büyük Beden Model

Bu genç kadın, Victoria's Secret'ın çeşitlilikten uzak kampanyalarına dikkat çekmek için harekete geçti.

Brooklyn kökenli model Tabria Majors, Victoria's Secret gibi büyük firmaların kadın güzelliği konusundaki katı reklamlarının, modellik sektöründe çeşitliliği engellediğini düşünüyor.

Kadın iç çamaşırı markaları arasında devleşen Victoria's Secret, reklamlarında yalnızca küçük beden kadınları kullanıyor.

Ki bu durum da artık fazlasıyla modası geçmiş olarak kabul ediliyor. Sonuçta modern bir dünyada yaşıyoruz.

Kıvrımlı kadınların da bu sektörde değerinin olması gerektiğini düşünen Tabria, kampanyalarda gördüğü küçük beden kadınlar gibi aynı çamaşırlar ve aynı hareketlerle poz verdi.

Sezonun sevdiği parçalarını giyerek verdiği pozlarla internet dünyasında baya bir olay oldu. Ama bir yandan da Victoria's Secret melekleri kadar etkili olabileceğini gösterdi.

'Belki bu yıl Cadılar Bayramı için Victoria Secret meleklerinden biri olurum. Çünkü gerçek hayatta olamıyorum.' diyerek sektöre olan tepkisini de bir bakıma dile getirdi.

Paylaştığı fotoğraflar ise 27 binden daha fazla beğeni aldı.

En çok tanınan büyük beden modellerden biri olan Ashley Graham da hem sosyal medyada hem de sektörde bu konuya fazlasıyla dikkat çekiyor.

Ashley Graham ile başlayan furyaya katılan son model olarak sosyal medyadan da olumlu, olumsuz ve anlam veremeyen tepkiler geldi.

Durumu sonuna kadar destekleyenler de oldu...

Fotoğraflardaki kızların ikisi de harika görünüyor, ama Victoria's Secret gibi markaların bile daha çeşitli modellerinin ve beden seçeneklerinin olmasını dilerdim. Hiçbir zaman Victoria's Secret'ta tam bana göre bir şey bulamadım. 

Büyük bedenlere de uyan sevimli sutyenler üretseler, deli gibi para kazanırlardı. Yani biraz büyük beden sutyen üretin, büyük beden modelleri kullanın ve 'ideal' olana göre değil ortalama bir kadına göre reklam yapın.

Victoria's Secret markası Victor adında bir erkek tarafından oluşturuldu. Elbette kadın ürünleri satmanın ve erkekleri etkilemenin yolunu buldular. Kadınların güçlerini geri almaya başlamasının zamanı gelmişti. Kadın olarak bununla ilgili herhangi bir sorununuz olmadıkça istediğiniz şekilde bakabilirsiniz olaya. Erkeklerin nasıl görünmemiz gerektiğini söyleyen bilinç altı mesajlarını durduralım. Kendiyle barışık olan bu kadınlara helal olsun!

Harika görünüyor! Mükemmel bir vücut...

Kafası karışanlar da oldu.

Bunun neden bu kadar önemli olduğunu anlamıyorum. Her ikisi de güzel.

Tabria gelen bütün tepkilere rağmen, büyük beden kadınların da bu sektörde iş hayatında yer alması için gerekeni yapmaya devam edecek gibi duruyor. 👏👏

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
10.11.2017

Kadının yaptığı çok güzel, cesaret verici.

10.11.2017

bu kalıpların en sevdiğim yanı yıkılıyomuş gibi görünüp bi türlü yıkılamaması, yine normal güzel kızı azıcık yağlandır sonra kalıp yıkıyorum diye koy, kaç milyon yıllık evrimsel süreç var oğlum burada nereye yıkıyosun sen standart kalıbı adamın aklını alırlar.

10.11.2017

yüzün güzel olmazsa tutunamazsın

TÜM YORUMLARI OKU (7)