Arabistan'da Kadınlara İlk Defa Araba Kullanma Hakkı Verildiği Sırada İtalyan Astronot Uzayda Şarkı Söylüyordu!

İtalyan astronot Samantha Cristoforetti uzayda şarkı söylerken, o sırada dünyanın bir yerinde kadınlara ilk defa araba kullanma hakkı veriliyordu...

Çok değil bundan 2 gün önce, Arabistan'da...

Video:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
29.09.2017

biz eğitimi açık uçlu sorularla artık yönlendireceğiz uzayda şarkı söylemek ne ki?

29.09.2017

Adalet de bir çok şey gibi eşit paylanmamış dünyada.

29.09.2017

Bizim kızlarda arabistana özeniyor, arap kadınları gibi kapanmaya çalışıyor, şaka gibi, arap kadınları Türkiye de ki kapalı kadınları görse bacım sen manyak mısın der muhtemelen. Al gör sen aman bir erkek saçımı görmesin deyip kapanmaya çalışırken elin italyan bacısı uzayda açık başıyla tarihe adını yazıyor, devam et kafanı örtmeye aman bir erkek saçının telini görmesin, Tanrının seni hapsettiği gezegende öldükten sonra Tanrın sana; ''Kulum seni ben çıplak gönderdim dünyaya neden bir pamuk tarlası aramadın ama arayıpta bulduysan neden pamukları büküp büküp bir ip yapmadın sonrada teztere balta yapıp bir ağaç devirip yontup kesip işleyip bir dokuma tezgahı yapıp bir paçavara dokuyup başını örtmedin?'' deyip seni cehenneme sırf başını kapatmadın diye göndericek değil mi, böyle devam et.

30.09.2017

Umarım bu yazımı okuduktan sonra kapalı kadınlara aynı şekilde bakmazsın. Bir tanıdığımın kızı 5.sınıfta iken kapandı. Çocuktu daha oyun zannediyordu ondan sonra büyüyüp bu arap ülkelerini gördüğünde yaptığı hatayı anladı. İnan bana çoğu kişi bilinçsizce kapanıyor ondan sonra ise açılamıyor. çok insan tanıdım, geri kafalılık kıyafetle alakalı değil bana göre. Kapanmanın yanlış olduğunu söylemiyorum isteyen istediğini yapsın ama lütfen kapalı kadınlara özellikle gençlere yüklenmeyin.

TÜM YORUMLARI OKU (19)