'Anne' Gibi Görünmediğini Söyleyen Kadına Gereken Cevabı Çok Güzel Veren Bohem Anne

Anne olmak, yalnızca dış görünüşünüzle ilgili değildir. Toplumun dayattığı 'olması gerektiği gibi bir anne' olmak kalıbına baş kaldıran kadınlardan birinin, acımasız eleştiriler karşısında verdiği tepkiyi sizler için A Plus'tan derledik.

'Anne' gibi görünmediği söylendi. Jayne umursamamaya çalıştı, fakat birkaç gün sonra bu yorumun canını hala sıktığını fark etti.

Fakat parlak pembe saçları, dövmeleri ve piercingleri olan bir anne olarak Jayne, bu tarz kalıpların anneliği gerçekten tanımlamadığını biliyordu.

Anneler ve babalar başkalarının düşüncelerine ve yargılarına göre davranmak zorunda değiller. Ebeveynlik herkesin üzerinde aynı durmak zorunda olan bir kumaş değildir. Herkeste farklı görünmesi gerektiğini kabul etmek gerekir.

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
25.06.2017

Aynen, bir annenin çocuğuna 'i love this kid fucking much' demesi de çok normal. Editör bayramda babasının elini öpünce babası da 'el öpenlerin çok olsun my fucking son i fucking love you so much' diyor sanırım.

25.06.2017

ya LKHASDŞLFKZSŞNŞXGÖŞMFBNŞFLBKXDGBÖ

Pasif Kullanıcı
26.06.2017

"Anne gibi görünmek" nasıl bir kavram ki? Nasıl oluyormuş mesela "anne gibi görünmek"? Saçı pembe,piercingli dövmeli diye anne gibi görünmeyecek(?) Değil. İnsan önyargısını ve fikirlerini bir yerden sonra biraz kendine saklamalı. Sen o kadar karnında taşı büyüt ilgilen sonra biri çıksın tarzın yüzünden anne gibi görünmüyorsun desin.

29.06.2017

Burdaki kadinin 7 24 seks partilerinden cikmayip uyusturucuyu alkolu kokleyen bi imaji goruntusu oldugu icin anne gibi gorunmuyorsun denmis yoksa anne gibi gorunmenin belli bi kalibi olamaz tam zitti olur sadecd

25.06.2017

Keşke ingilizcesini koysaymışsınız. Çeviri o kadar kötü ki okumaktan vazgeçtim.

TÜM YORUMLARI OKU (18)