Ananızdan Emdiğiniz Sütü Burnunuzdan Getiren İkizler Burcu Erkeğinin 13 Özelliği

Burçlar, hayatımızın en önemli olgularından biri. Yeni tanıştığımız insana bile ilk olarak 'Burcun ne?' diyecek kadar önemsiyoruz bu mevzuları. Şimdi ele alacağımız burç ise, zodyak dünyasında adı çıkmış bir burç. Evet, bildiniz: İkizler. Bu burcun kendi kadar, erkeği de çok meşhur. Kadınların karşılaşacağı en zor burçlardan biri hatta. Buyrun bu çile dolu burca mensup erkekleri biraz daha yakından tanıyalım.

1. Bir kere en son söyleyeceğimizi en başta söyleyelim. Allah'ın bildiğini kuldan esirgemeye gerek yok: Bu adamların bir dakikası asla bir dakikasını tutmaz.

Mesela diyelim ki çilek yemeyi çok seviyor, aldınız buna 1 kg çilek götürdünüz. Daha önce teşekkür edip boynunuza sarılan adam ÇİLEKTEN NEFRET EDERİM! diye haykırıyorsa, o adamın nüfus cüzdanındaki doğum tarihinine bir bakın bakalım. İkizler çıkmazsa gelin yüzüme sövün!

2. Bunlarda var ya bir dil vardır ki ohooo! Ben diyeyim size Konya Ovası, siz deyin Taklamakan Çölü.

Bir insan bu kadar lafı nasıl yetiştirir diye aklınız almıyorsa hiç ikizler burcu erkeği ile tanışmamışsınız demektir. Bir de o dili o kadar sivri kullanırlar ki, laf anlatırken kendinizi birden saçlarına ak düşmüş bir insan olarak bulabilirsiniz.

3. Çok afedersiniz, kıçları doğru düzgün yer görmez. Sürekli bir gezeyim, dolanayım, orayı da bir göreyim dertleri vardır.

Çok canı sıkılan varsa buyursun bunu evde tutmaya çalışsın. Asla ama asla sabit durmayı sevmezler. Hayır daha ne göreceksin ki her yeri gezmişinsin? Ama yok, illa bir evden çıkacak, kendini gezdirecek.

4. Analarının bir numaralı kuzusudurlar. O asi, cabbar cevval tavırlı adamı annesinin yanında görünce hayret edersiniz.

Anaları kim sevmez, hepimiz hastasıyız. Burda anlatılmak istenen şey, o hırçın adamın aslında hala daha önlüklü bir okul çocuğu gibi olduğu gerçeği. Sanki estirip gürleyen adam o değil!

5. Fıldır fıldır gözleri, 5 oda 1 salon gönülleri sebebiyle flört etmeye bayıl bayıl bayılırlar.

Allahım, sen ikizler burcu sevgilisi olan kadın arkadaşlarıma yağmur gibi sabır ver! Söz konusu flörtleşmek olunca ne facebook'u, ne instagramı, ne twitter'ı kalır. Dışardayken onu bunu kesen gözlerini hiç anlatmıyorum bile. İhanet etmezler ama başka kadınların varlığını kendilerine hatırlatmaktan da asla geri durmazlar.

6. Karşısında istediğiniz kadar konuşun, kafasında başka bir şey varsa asla zahmet edip size odaklanmaz.

Çünkü kafasında hep başka bir şeyler mutlaka vardır. Sen orda istersen evrenin sırrını anlat, o 'Beşiktaş bu hafta kimle sahaya çıkacak acaba?' diye düşünüyorsa yorulduğuna kalırsın. 25 tane şeyi aynı anda düşünmedikleri zaman dilimi pek yok gibidir.

7. Kendisi için ışık hızıyla hareket edebilme özelliğine sahipken, birlikte bir şeyler yapmak istediğiniz zaman tam bir tembel teneke, tam bir uyuşuk olurlar.

Bakın size yemin ediyorum, böyle insanlar diğerlerine göre daha fazla yaşıyorlar. İnanın bana, şu insan gibi olabilseydik yaş ortalamamız 105 olurdu. Ama maalesef hepimiz o mükemmel ikizler burcu erkeği değiliz. Önemli olan sizin sinirden çatlamanız, onun da geniş geniş takılması.

8. Kendilerinin en büyük şansı, şeytan tüyü gibi bir şeye sahip olmalarıdır. Bunun da eşek gibi farkındadırlar.

Mesela bir adam çok yakışıklı olsun, Kıvanç Tatlıtuğ olsun diyelim. Ama o insanın sempatikliği, karşısındaki kişiye 'Allah Allah, ben bundan niye hoşlandım ki?' dedirten bir durumu yoksa her şey çöp. İşte bu da böyle bir adam. Yalnız bu şansının o kadar farkındadır ki, yeri geldiğinde güç kalkanı gibi devreye sokmasını da iyi bilir.

9. Temizlik ve titizlik takıntıları, karşısındaki insana "Yeter Allahım, al artık canımı!" dedirtecek boyuttadır.

Bakın temiz olmamak başka bir şey, dağınık olmak bambaşka bir şey. Bunların dağınıklığa da tahammülleri yok. Hayır yani ne olacak, dünyanın sonu mu gelecek? Onlara göre evet!

10. Ciddi ilişki peşinde koşup, bulduktan sonra da "Bu işler bana göre değil ya" diyecek kadar ne istediğini bilmeyen bir yapıları vardır.

Evlenceksiniz, her şey hazır diyelim. Düğüne fotoğrafçıdan dayınızın görümcesine kadar herkes gelmiş. Nikah memuru 'Kabul ediyor musunuz?' diye sorunca 'Yani... Abi çok daraldım ben ya üff' diye sandalyeden kalkabilecek potansiyel işte tam da bunlarda vardır.

11. "İlgi göremezse ölecek" hastalığına tutulmuş; fazla ilgi karşısında da bunalıma girecek kadar gel git akıllı olurlar.

Dünya herhalde bunların üstünde dönüyor. Bu kadar nazın, niyazın başka bir açıklaması olamaz. Evdeki kedilerinizle bile daha çok iletişim kurup ortak payda yaratabilirsiniz, öyle diyeyim.

12. Kökleri, sadrazamın sol tarafına dayanır kendilerinin. Bu sebepten önce kendi istediği şeyler gerçekleşmeli, daha sonra karşısındakinin ihtiyaçları gelmelidir.

Keşke bir devlet kuruluşu olsa da gidip başvurup burcumuzu değiştirsek. Ne kadar da güzel hayatlar bunlar. İnsan gerçekten hayret ediyor ya...

13. Bir ikizler burcu erkeğinin tek panzehiri kova burcu kadınıdır. "Dinsizin hakkından imansız gelir" sözünü bu birliktelikte net olarak görebilirisiniz.

Demek ki kova burcu kadını da normal değil ya da hayattan bir beklentisi kalmamış ki böyle bir girdaba girmekten büyük zevk alıyor.

Ne diyelim, yarışmacı arkadaşlara başarılar ve sabırlar dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden...

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.05.2017

Bu burçta doğacak çocuklar anne karnında bekletilmelidir yada erken dogurtulmalidir. Bu burç yıldız haritasindan kaldırılmalıdır. Kendisi kocamdir canimdir burçlara inanmam ama bunlar tespitin dibidir.

31.05.2017

Artık şu ikizleri rahat bıraksanız ya 🙄 Yaptığınız şey ne kadar yanlış bir insan ikizler burcu diye kötü mü olmak zorunda? İkizler burcu olup bu kötü özellikleri taşımayan insanları komplekse sokarsınız siz. Artık ikizler burcu insanlarını yaftalamayı bırakın. Irkçılıktan bir farkınız yok sizin

31.05.2017

ikizler burcu aslinda burclarin en durustudur taniyana, ikiyuzluluk diyenler kisisine göre yuzumuzu gösteririz ayna gibiyiz tavir davranis ne ise aninda yansitiriz😜 haa duygu iniscikislari tamam kabul ediyorum cok hizli bizlerde napak yani ölekmi bu arada esimde akrep😂😂garibim burcunun özelliklerini yerine getirmesini unutturdum o derece egiticiyizdirde

TÜM YORUMLARI OKU (53)