Akrep Burcu Erkeğiyle Evlenmemeniz İçin Hayatınızı Kurtaracak 'İyi ki de Uyarmışsınız' Diyeceğiniz Bazı Nedenler

Akreplerle sevgili olanlar bize kızmayın olur mu? 😇

1. Güçlü bir karaktere sahip değilseniz lütfen akrep erkeğinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayın çünkü o bünyenizi altüst edecek bir güce sahip. Kendiniz için bunu yapın.

66.media.tumblr.com

2. Görüp görebileceğiniz en kinci insandır. En ufak yanlışınızda sizi bir çırpıda siler, size bir şekilde bedel ödetir.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

3. Hele ki şu aşırı ve gereksiz kıskanmaları yok mu... Hayatı size zindan eder zindan. Nefessiz kalacakmış gibi hissedersiniz.

4. En ufak kuşku duyduğu bir olayda gereksiz ve alakasız bağlantılar kurarak canınızı her daim sıkar. Hayatınıza bazı kısıtlamalar getirmesi de cabacı.

5. Tartışmalarda haksız olsa bile kendisini haklı duruma getirir. Hatalarını hiçbir şekilde kabul etmez.

6. Azgın boğa gibi ortalıkta dolaşır. Farklı farklı insanlarla cinsel birliktelik yaşamak istediği için genellik sağlıklı bir ilişki yaşayamaz.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

7. Biraz kontrol manyaklığı vardır. Kendisine sormadan bir adım attığınızda size tepkisi büyük olur. Onun kontrolünde olmalısınız yani.

8. Ayrıca sevgilisi/eşi dahi olsanız asla kimseye güvenmez.

9. Hiçbir zaman terk edilen taraf olmayı hazmedemez. Biri terk edecekse o kişi sadece kendisidir.

10. Un ufak durumda sizi eleştirmekten de kaçınmaz. Düşünsenize yanınızda sürekli sizi gömen biri var... Düşüncesi bile kötü. :/

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
08.11.2019

esim akrep Allah basimdan eksik etmesin harika bir es. Resmen her gun bi tarafini yirtiyor bize mutlu ve huzurlu bir yuva vermek icin. Hani cidden bazen diyorum ne iyilik yaptim da karsima boyle bir adam cikti. Uzun omuru olsun, Rab eline koluna guc versin, herkese de boyle duzgun bir es nasip etsin.

Eşiniz bir karakter sahibi bir kişi . Bir insanın sorumluluklarını bilmesi ve onlara değer vermesi tamamen kişiliğinden kaynaklıdır Ayrıca bir ömür de Mutluluklar dilerim <3

Yazarın eski sevgilisi kesin akrep.

05.01.2024

😂😂😂

Pasif Kullanıcı
08.11.2019

Babam akrep burcu,en yakın iki arkadaşım biri kız biri erkek ikiside akrep burcu.Dostlukları çok sağlam,ilişkilerinde de anlaşamama kaynaklı yollar ayrıldı arkadaşlarımın,biraz inatçılar evet ve kindarlar ama kindarlığa gelmesi için çok damarına basmanız lazım ki haklı olarak hiçbir insan dayanamaz.Her şey karşılıklı.Bir yengeç burcu olarak su grubu arkadaşım olan akreplere laf ettirmem bence çok tatlılar :)

TÜM YORUMLARI OKU (47)