AKP'liler Oy İstedikleri Köylünün Boğazını Sıktı: 'Motorumuzu Satıyoruz, İneğimizi Satıyoruz, Açız, Aç'

Konya Ereğli'de oy istemek için Çiller Köyü'ne giden AKP'liler ile köylü arasında kavga çıktı. Bir köylü 'Açız, açız. Motorumuzu satıyoruz, ineğimizi satıyoruz' diyerek köye oy istemeye gelen AKP'lilere tepki gösterdi. Daha sonra AKP'li gruptan bir kişinin köylünün boğazını sıktığı belirtildi. 

Seçim çalışmaları için sahaya inen, AKP İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve beraberindekiler kendilerine gösterilen tepki üzerine köylülerle kavga etti.

Sözcü'den Mehmet Ali Kayacı'nın haberine göre, Çiller Köyü’ne giden AKP'nin Ereğli Belediye Başkan adayı Adem Erdal ile köylüler arasında arbede yaşandı.

Köyün kahvehanesindeki toplantıda bir köylü 'Açız, aç' diyerek tepki gösterdi.

Perişan olduklarını belirten bir köylü “16 yıldır bu hükümet bir tane fabrika açtıysa kimliği bırakıyorum, Ak Parti'ye yarın üyeliğimi başlatıyorum. Hadi gösterin. Bir tane fabrika açtıysanız. Boş verin. İnsanları kandırmayın biz perişanız, tarlamız satılıyor, ineğimiz satılıyor, açız” derken, bir başka vatandaş da “Türkiye iyi durumda diyorsunuz. O zaman ben burada yaşamıyorum. Açız, açız. Motorumuzu satıyoruz, ineğimizi satıyoruz. Tüccar geliyor 3 lira veriyor ineğimize” diye tepki gösterdi.

Heyette bulunan bir AKP'linin “Arkadaşlar, arayı buluruz. Gün geliyor, Türkiye'yi kıskaç altına alıyorlar, ekonomimiz daralıyor” sözleri üzerine bir vatandaş, “Niye kıskaç altına giriyoruz. Amerika'dan bahsediyorsunuz, İncirlik Üssü’nü boşaltsın. Elçisini kovalayalım gitsin” dedi.

AKP'liler tepkilerin devam etmesinin ardından köylünün boğazını sıkıp kahvehaneyi terk ettiler.

Boğazının sıkıldığını savunan vatandaş 'Adamın ümüğü sıkılır mı köyde, arabanıza binip gidin. Ne sakin olacağım, gardaş köylünün ümüğü sıkılmaz' diye tepki gösterdi.

Bir kişinin telefonla kaydettiği görüntüler ve yaşanan tartışma şu şekilde 👇

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
09.02.2019

Bir gram acıyorsam ne olayım.Yıllardır verdiniz bunlara oyu, madencinizi dövdüler, askerinizi ölüm makinesi gösterdiler, görevi ölmek dediler, hırsızlarına oy istediler, çocuklarınıza tecavüz ettiler, her istediklerini verdikleri piç sürüsü Fetullahçılara darbe yaptırdılar, devlet sırrınızı ifşa ettiler, tohumunuzu İsrail’e peşkeş çektiler, çiftçinize ananıda al git dediler, ordunuzu Katarlı gram güvenilmez Arap ülkesine sattılar, Pkk lıları Haburdan davul zurnayla geçirdiler, Apo piçinin mektubunu okuttular, şehirlerin silah yuvası olmasına, karargahta ki bayrağın indirilmesine göz yumdular, Şerefli Türk askerinin subaylarını terörist diye yargıladılar, bok muamelesi yaptılar, başına çuval geçirilmesine sessiz kaldılar.Hiç birine ses etmediniz.Şimdi size acıyan namert olsun, beter olun.Daha iyi günleriniz bunlar.Seçimden sonraya iyi hazırlanın....

10.02.2019

👍👍👍👍

10.02.2019

bunu chp yapsaydı bütün kanallar da sabah akşam verirlerdi

Köylü millettin efendisidir diyen Atatürkten nerden nereye.. Başka da bir şey demiyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (83)