Ağrısız Genital Bölge Lazer Epilasyonu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için uygulanan yaygın bir kozmetik işlemdir. Lazer epilasyonun en büyük dezavantajı, uygulama esnasında ısıya bağlı hissedilen ağrıdır. Uygulanan bölgeye ve kişinin ağrı toleransına bağlı olarak hissedilen ağrı değişiklik gösterir. Örneğin; genital bölge lazer epilasyonu en fazla ağrı hissedilen vücut bölgesidir. Bu nedenle birçok kişi genital bölgeye lazer epilasyon yaptırmaya çekinmektedir. Oysa hijyen nedeniyle ve/veya yazın bikini kenarının pürüzsüz görünmesi için genital bölge lazer epilasyonundan yararlanmak oldukça avantajlıdır.

Buz lazer ile ağrısız genital bölge lazer epilasyonu:

Genital bölge, bikini çizgisi uygulamaları lazer epilasyonda en fazla ağrı hissedilen bölgelerin başında gelmektedir. Lazer epilasyon ağrısına son vermek için geliştirilen Buz Lazer bu sorunu ortadan kaldıran yenilikçi bir sistem. Buz Lazer, genital bölge lazer epilasyonunun da ağrısız ve konforlu olmasını sağlayan yeni nesil lazer epilasyon yöntemidir.

Buz Lazer patentli SHR teknolojine sahip bir sistem. Tekli lazer atımları yerine tedavi başlığı ciltte masaj yapar gibi hareket ettiriliyor. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde tekli lazer atımlarında yüksek ısı kullanılır. Uygulamada ağrı hissedilmesinin nedeni bu ısıdır. Buz Lazer ise kıl folikülünü tahrip edecek güçte ısıyı kademeli olarak cilde iletiyor ve kıl foliküllerini kademeli olarak ısıtıyor. Hem ağrıyı azaltan hem de ciltte yan etki riskini minimuma indiren SHR Teknolojisi, Buz Lazer cihazlarını geliştiren Alma Lasers firmasının patentli teknolojisi. 

Buz Lazer patentli Ice Teknolojisi ile cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Bu gelişmiş soğutma ciltte buz gibi serin bir his bırakıyor. Uygulama boyunca etkili soğutma sürüyor ve cilt sürekli serin tutuluyor. Bu sayede Buz Lazer genital bölge, bikini çizgisi gibi hassas alanlarda ağrısız, acısız bir lazer epilasyonu mümkün kılıyor.

Erkek cinsel bölge epilasyonunda Ağrısız Buz Lazer

Günümüzde genital bölge lazer epilasyonundan yararlanan kadınların sayısı bir hayli fazla. Son zamanlarda artan sayıda erkek de cinsel bölgedeki istenmeyen tüyler için lazer epilasyondan yararlanıyor. Bu amaçla birçok lazer epilasyon merkezi ve kliniği erkek lazer epilasyonu için ayrı bir bölüm oluşturmuş ve erkek estetisyenler çalıştırmaya başlamış durumda. Erkekler kasık ve cinsel bölge çevresindeki istenmeyen tüyler için ağrısız, acısız olması nedeniyle Buz Lazer yaptırmayı tercih ediyorlar. 

Buz Lazer genital bölge/cinsel bölgedeki istenmeyen tüy soruna ağrısız ve kalıcı çözüm arayan hem kadınlar hem de erkekler için ideal bir seçenektir. Detaylı bilgi: Erkek Genital Lazer Epilasyon

Genital bölge/cinsel bölge lazer epilasyonu güvenli midir?

Genital bölge lazer epilasyonunda akla ilk gelen soruların başında ‘’kısırlık yapar mı’’ geliyor. Bunun cevabı net olarak ‘’hayır’’. Lazer epilasyon 1997 yılında FDA onayı almış güvenli bir uygulamadır. Buz Lazer gibi FDA onayına sahip cihazlarla uygulandığında sağlığa hiçbir zararı yoktur. Lazer epilasyon esnasında lazer ışını birkaç milimetre derindeki kıl köklerini hedefler. Yumurtalıklar ve diğer tüm iç organlar çok daha derindedir. Lazer ışını bu kadar derine ulaşamaz ve dolayısıyla hiçbir iç organı etkilemez. 

Yenilikçi teknolojileri konfor ve rahatlıkla birleştiren Buz Lazer, hakkındaki klinik çalışmalarla hem etkili hem de güvenli olduğunu kanıtlamış bir sistem. Günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor ve seksenin üzerinde ülkede uygulanıyor.

Öncü teknolojiler geliştiren Alma Lasers global bir lazer firması. Ağrısız ve konforlu bir lazer epilasyon için Buz Lazer sistemini on yıldan fazla süren araştırmalar sonucu geliştirmiş. Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan patentli bir marka. Her iki model de Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere üç dalga boyuna sahip. Üç dalga boyunun aynı sistemde olmasının gücü ile tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanıyor, yaz/kış lazer epilasyonu mümkün kılıyor. Kullandığı patentli teknolojiler ile yan etki riski minimum düzeydedir. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde görülebilen cilt yanığı, renk değişimi gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski neredeyse hiç yoktur. 

Genital bölge tüylerinden ağrısız, acısız, hızlı, etkili ve kalıcı olarak kurtulmak için ideal bir yöntem olan Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor.

Popüler İçerikler

Hayatına Son Veren TikTok Fenomeni Kübra Aykut'u İntihara Götüren Detayları Arif Verimli Yorumladı
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Yayladere Dört Gözle Onu Bekliyordu: Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Bingöl'deki Görevine Başlamadı!