Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Meclis Üyesine "Niye Ters Ters Bakıyon, Hayrola?" Demesi Sosyal Medyanın Gündeminde

31 Mart ve ardından 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul'daki seçimlerin ardından belediye başkanları icraatlarını gerçekleştirmeye ve çalışmaya başladı.

Özellikle muhalefet partilerinin kazandığı belediyelerde mecliste gerçekleşen tartışmalar ve mikrofonların kapatılması gündeme damgasını vuruyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gündem dışı açıklamalarda bulunan AK Partili meclis üyesini "Onları başka yerde konuşun" diyerek uyarmıştı.

Mansur Yavaş, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için söz alan AKP'li Belediye Meclis Üyesi Ali Osman Özdemir'in gündem dışı açıklamaları nedeniyle sözünü kesmiş ve 'Onları başka yerde konuşun, oturumu kapatıyorum' diyerek mikrofonu kapattırmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise daha önce kendisine ve Trabzonlulara "Pontus" diyen AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu'nun mikrofonunu kapattırmıştı.

Meclis gün sayısına ilişkin tartışmada Ekrem İmamoğlu, Tevfik Göksu'nun 'Ne konuşacağımıza siz mi karar vereceksiniz?' sorusuna 'Ben karar veriyorum tabii, meclis başkanıyım ben' dedikten sonra mikrofonu kapattırmıştı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da Haziran ayı olağan toplantısının 5. oturumunda kendisine bakan meclis üyesine "Niye ters ters bakıyon, hayırdır?" diyerek "Adana gibi başkan" sözünün hakkını vermişti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bir ay önce gerçekleşen toplantı sosyal medyada yeniden gündem oldu, ayrıntılar burada: 👇

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar: 'Evet Değerli Meclis Üyeleri... Niye Ters Ters Bakıyon Hayrola?'

Zeydan Karalar'ın gerçek bir Adanalı gibi konuşması da tabii ki goygoyculara malzeme çıkardı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. İşte o paylaşımlar...

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Zeydan Karalar'ın konuşmanın devamını nasıl getirdiğini merak ediyorsanız, sizi böyle alalım: 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.07.2019

Kinciyim. İntikamcıyım. intikam alınmasından yanayım. Unutmam, unutturmam. Akplilerin de cezasını sonuna kadar çekmesini istiyorum. Hatta seçmenleri de çeksin. Öyle kibar yumuşak davranmayın bunlara. Tepenize binerler. Güç elimizdeyken analarını bellememiz lazım ki bellerini doğrultamasınlar!

10.07.2019

Ananı bi belleriz, sağcısı, solcusu, muhafazakarı, liberali, aynı anda, bırak belini doğrultmayı, başıyla götü yer değiştirir. İntikamcıymış, her yerin intikam olsa ne olur gevşek. Çatçat patlasa saklanacak delik arayan yavşak, burada ülkenin %50'sine hakaret etme cüreti bulabiliyor. Seversin sevmezsin, laf yok. Ama nefret saçan dilini sağcı çomardan çıkarır, sana sokar, sonra iki kitleyi sonsuz döngüye sokarız.

10.07.2019

böyle adamlar gelmeli Akp nin dilinden böyle adam gibi başkanlar anlar ...

10.07.2019

üslubunun uygun olmaması çok kral hareket olduğu gerçeğini değiştirmez

TÜM YORUMLARI OKU (52)