ABD Bunu Konuşuyor: İki Kadın Daha Trump'ı Tacizle Suçladı

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump hakkında cinsel taciz iddialarının arkası kesilmiyor. Son olarak bir zamanlar Trump'ın yönettiği televizyon programına yarışmacı olarak katılan bir kadın ile 90'lı yıllarda bir gece kulübünde eğlenen kadın Trump tarafından taciz edildiğini iddia etti.

Trump ise bu tarz haberlerin arkasında rakibi Hillary Clinton’ın ve de basının olduğunu savundu.

Euro News'te yer alan habere göre; Trump’ın bir zamanlar yönettiği, “Apprentice” (Çırak) adlı televizyon şovunun bir yarışmacısı olan Summer Servos, 2007 yılında Trump’ın cinsel tacizine uğradığını iddia etti.

Servos, Trump’ın iş görüşmesi için gittiğinde kendisini yatağa yatırmaya kalktığını ve reddedince öpmeye çalıştığını söyledi

Servos’un avukatı Gloria Allred ise Trump’ın kapalı kapılar ardından yaptıkları yüzünden, müvekkilinin psikolojik olarak yaralandığını ve ona davranışıyla utandığını söyledi.

Kristin Anderson ise, 90'lı yıllarda Trump tarafından taciz edildiğini iddia etti

Bir diğer iddia ise Washington Post gazetesine konuşan 46 yaşındaki Kristin Anderson adlı kadından geldi. Anderson, 90’ların başında Trump ile Manhattan’da bir gece kulübünde karşılaştığını ve kendisini elle taciz ettiğini iddia etti. 

BBC Türkçe'nin aktardığı bilgilere göre ise; o gece kendisini taciz eden kişinin Trump olduğunu çok net hatırladığını belirten Anderson, 'Cinsel bir saldırı gibi değildi. Onun bunu neden yaptığını bilmiyorum. Sanki sadece bunu yapabileceğini ve sonunda hiçbir şey olmayacağını kanıtlamak için yaptı' dedi.

Trump iddialara 'bu sahte bir anlaşma' sözleriyle karşılık verdi

“Şu anda şiddetli bir şekilde yalanlarla ve lekelemelerle saldırıyorlar. Bu sahte bir anlaşma. Bu kadınların kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Hiçbir fikrim yok. Bence hepiniz iyi biliyorsunuz çünkü beni yıllardan bu yana anladınız.”

Geçtiğimiz günlerde başka taciz iddiası ise People Dergisi muhabiri Natasha Stoynoff’dan gelmişti

Stoynoff, 2005 yılında evlilik yıldönümü öncesinde Melania ve Donald Trump çiftiyle röportaj yapmak için gittiği Florida’da evde Trump’ın tacizine maruz kaldığını dile getirmişti.

Trump ise bu tarz haberlerin arkasında rakibi Hillary Clinton’ın ve basının olduğunu iddia etmişti.

Kadınları aşağılayıcı ve ahlak dışı sözleriyle de gündeme gelmiş ve özür dilemişti

Bir televizyon programı için 2005 yılında kaydedilen görüntüde, kameraların kayıtta olduğundan habersiz şekilde sunucuyla konuşan Trump, kadınlar hakkında müstehcen ve edebe aykırı sözleriyle gündeme gelmişti.

Donald Trump Müstehcen İfadeler İçeren Videosu İçin Özür Dilemek Zorunda Kaldı

Seçim kampanyasının sitesinde yer alan açıklamasında, 'Bu, soyunma odalarında yapılanlar gibi bir sohbet ve uzun yıllar öncesine ait bir konuşmaydı. Bill Clinton, golfsahasında benimkilerden çok daha beter sözler söylemişti. Eğer gücenen olduysa özür dilerim.' ifadesini kullanmıştı.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
15.10.2016

Neden şimdiye kadar beklediler de şimdi tam da Trump'ın Bill Clinton tarafından tacize uğramış kadınları ortaya çıkardığı zamanda böyle bir şeyi iddia edildi? Hillary ve Bill Clinton çok tehlikeli insanlar olduğu bir kez daha görüldü.

15.10.2016

Bu seçimler için söylenebilecek tek şey; iki ucu boklu değnek, ABD tarihinin en saçma sapan başkan adayları her ikisi de.

90'larda, 2005 ve 2007'lerde tacize uğrayanın aklına şimdi mi geliyor şikayetçi olmak? Siyasi bir oyun olduğu belli. Trump'a eskiden beri sempatim vardı. Oyum yok ama desteğim tam. cCc TrumP ReiS cCc 😜

TÜM YORUMLARI OKU (9)