8 Saatlik Uçak Yolculuğunu Zehir Eden Yaramaz Ufaklık

Uçak yolculuğunuzu böyle bir çocukla geçirdiğinizi hayal edebiliyor musunuz? Hayal etmesi bile korkutucu olan bu duruma maruz kalan yolculardan biri kamerasıyla olan biteni kaydetmiş. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR

Şımartın çocuklarınızı sonra başkası sabretsin.Yolculuk sırasında bebek bir saniye susmasın sesimi çıkarmam,annesi/babası strese girmesin diye dönüp bakmam bile .Sonuçta yapacakları hiçbir şey yok ama bu çocuk bu haldeyse baş sorumlusu ailesi.Rahatsızlığı vardır belki ama sanmıyorum.Genel olarak yeni nesil ebeveynler böyle.Senin yüzüne tükürse kızarak uyarsan çocuğu.Biz çocuğumuza bağırmıyoruz diyenler var ama hiç merak etmesinler bu her şeylerine evet diyerek şımarttıkları bu çocuklar büyüdüklerinde ailesini ziyaret etmek yerine tatile çıkacak.İşte o zaman ebeveynler "Biz nerede yanlış yaptık diyecek?" diyecek ama iş işten geçmiş olacak.

16.02.2018

Orospu çocuğu

Pasif Kullanıcı
16.02.2018

Aşağıda 10 dk lık görüntüsünde dahi çocuğu dövmek isteyenler var :) bende şaplatmak isterdim ağzına ne yalan söylim. Ammaa 30 çocukla uğraşan bir öğretmen kulak çekti diye ağzına sıçmaya kalkmayacaksınız o zaman.Demekki dayak demeyelimde iki şaplak iki tak tak lazım gelir değilmi arada bir??

TÜM YORUMLARI OKU (12)