8 Mart'ta 'Sınıfta Kalan' Liderlerde Erdoğan 1'inci Sırada

Britanya’nın önde gelen gazetelerinden The Independent, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘sınıfta kalan’ dünya liderlerinin başına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı koydu.

Üç ülke liderinin yer aldığı haberde birinci sırayı alan Erdoğan’ın dün yaptığı “ Birileri rahatsız olsa da benim için kadın öncelikle annedir ” sözlerine yer verilirken, Erdoğan’ın daha önce kadınların erkeklerle eşit olmadığı, doğum kontrolünün vatan hainliği olduğu ve en az üç çocuk istediği sözlerine de atıfta bulunuldu.

Kamboçya Başbakanı: Erkekler için de bazı haklar talep ediyorum

Listede ikinci sırayı “ Kadınlar gününü kutlama vesilesiyle erkekler için de bazı haklar talep ediyorum ” ve “ Her kadından erkeğin kalbinden geçenleri lütfen dinlemesini istiyorum ” sözleriyle Kamboçya Başbakanı Hun Sen aldı.

Putin: Kadınlar bize gerçek birer erkek olmayı öğretti

Üçüncü sırayı alan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözleri ise şöyle: “ Kadınlar bize hayat veriyor, sevgileri, destekleri ve verdikleri önemle içimizi ısıtıyorlar. Bu dünyaya nazikliği, güzelliği, ışığı ve umudu getiriyorsunuz. Rusya’nın hakiki ruhu, kadınlar sayesinde, onların yüceliği ve merhameti sayesinde kendini gösteriyor. Ruhunuzun kudreti, kahramanlığınız bize gerçek birer erkek olmayı, tuhaflıklara karşı galip gelmeyi öğretti. ”

Diken ve Independent

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
09.03.2016

Tayyip şu 3. köprüyü yaptığından beri ingilizler tarafından sistematik bir şekilde ciddi bir saldırıya uğruyor. Demek ki bu köprü çok işimize yarayacak. Onedio da kalitesinden ödün vermeden ne kadar tayyip ve hükümet karışıtı yayın varsa hemen anasayfaya ekliyor. Şaşırdık mı tabi ki hayır Edit : içimizdeki irlandı terimi artık ingiliz olmalı sanki ingiltere de yaşıyoruz ülkenizi böyle savunmuyorsunuz amk. Tayyip düşmanlığı öyle bir seviyeye gelmiş ki İngiltere tekrar istanbulu işgale gelse İngiliz bayrağı asacaksınız. Bu arada benim İngiltere pasaportum da var ama Türk'üm ve Vatanımı her daim savunurum

Pasif Kullanıcı
09.03.2016

Al bendende o kadar. Bu ülkenin gelişmesini istemiyo tabi totoroşlor.

09.03.2016

Tamam RTE'yi sevmem ama bunlar da işin pokunu çıkarmış. Arap ülkeleri liderleri dururken nasıl RTE birinci oluyor? Bence de başlarda olması lazım ama 1.'lik bana baya abartı geldi.

şaşırdık mı ?

TÜM YORUMLARI OKU (55)