-3 Dereceye Meydan Okudular: Ukraynalı Kadın Dağcılardan Ağrı Dağı'nda Bikini ve Mayolu Pozlar

Tüm dünyadan dağcı ve turistlerin ilgi gösterdiği 'Türkiye'nin çatısı' Ağrı Dağı, renkli görüntülere sahne oldu. Ağrı Dağı'na 20 kişilik bir grupla gelen Ukraynalı kadın dağcılar, 4 bin 200 metre rakımda bikini ve mayoları ile poz verdi.

Türkiye'nin yanı sıra İran, Ermenistan ve Nahçıvan'dan da görülen Ağrı Dağı'na gelen Ukraynalı ekip 15 Eylül sabahı tırmanış düzenledi.

Turistler, Türkiye'nin en yüksek dağı olma özelliğini taşıyan, efsaneleri ve türküleri ile ünlü Ağrı Dağı'nın 3 bin 200 ana kamp ve 4 bin 200 üst kampta dağcı kıyafetlerini çıkarıp bikini ve mayolu poz verdi.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceyi bulduğu Ağrı Dağı eteklerinde kayaların üzerinde fotoğraf çektiren dağcılar bunları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Dağcılar daha sonra Doğubayazıt'taki İshak Paşa Sarayı'nda ise günlük kıyafetleri ile fotoğraf çektirdi.

Ağrı Dağı'ndan renkli kareler 📷

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
19.09.2020

Eşek siken çobanlar neyse ki internet kullanmıyor, yoksa haberi okuyup o dağları artık boş bırakmazlar! eyvah

19.09.2020

hem sporcu, hem bakımlı, hem de öz güvenli kadınlar. yaşıyorlar. gülüyorlar. geziyorlar. başka türlü düşünenler belki sizin bakış açınız kirlidir kim bilir?

19.09.2020

sporcu ve özgüvenli olmaları yaptıklarından like alabilmek için verilen pozların gerisinde kalmış.

19.09.2020

Bu ne biçim bir haber, bu kadar fotoğrafı burada haber yapmak için kullanmak niye? Kim nereye isterse gider, istediği kıyafetle istediği gibi poz verir. Yani aynısını erkek grubu yapsaydı bu kadar fotoğrafla birlikte paylaşım yapar mıydınız? Sırf başlığı görünce habere sinirlenip yorum yazmaya geldim. Bir yandan kadın olarak Özgür olalım, istediğimizi giyelim deyip bir yandan, aa bak ağrı dağında bikinili poz vermişler. Çok iğrenç insansın editör!

Pasif Kullanıcı
19.09.2020

haberi yayınlayan editör değil seni gibi bir üye

TÜM YORUMLARI OKU (31)