Osmanlıspor Avrupa'da İlk Kez Yenildi: 2-1

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. hafta maçında temsilcimiz Osmanlıspor, İsviçre ekibi Zürich deplasmanına konuk oldu. Maçı 2-1 kaybeden temsilcimizin Avrupa'daki 7 maçlık yenilmezlik serisi sona ermiş oldu.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. hafta maçında temsilcimiz Osmanlıspor, İsviçre ekibi Zürich deplasmanına konuk oldu.

Grubun ilk maçında temsilcimiz Osmanlıspor, evinde Steaua Bükreş'i 2-0 yenerek Avrupa'ya güzel bir başlangıç yapmıştı. Zürich ise Villarreal'e 2-1 mağlup olmuştu.

Maçın 26. dakikasında Osmanlıspor kalecisi Karcemarskas penaltı kurtararak kalesini gole kapadı. Ancak ilk yarının bitmesine yakın dakikalar 45+2'yi gösterirken Schonbachler'in golü Zürich'i 1-0 öne geçirdi. İlk yarı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Osmanlıspor, 73. dakikada Adam Maher ile skoru 1-1'e getirdi. Ancak golden 6 dakika sonra Zürich Cavusevic ile yeniden öne geçti ve skor 2-1'e geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Osmanlıspor, deplasmanda Zürich'e 2-1 mağlup oldu. Bu skorla Zürich puanını 3'e yükselti. Puan alamayan Osmanlıspor 3 puanda kaldı.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise, Avrupa'daki 20. maçında ilk kez mağlup oldu. 

Grubun diğer maçında ise Steaua Bükreş ve Villarreal Romanya’da karşı karşıya geldiler. Maç 1-1’lik eşitlikle son buldu. Bu skorla birlikte Villarreal 4 puanla grup liderliğini korudu. Osmanlıspor ve Zürih takımları 3’er puanla orta sırayı aldılar. Romanya temsilcisi ise son sırada...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!