Zuhal Topal'da Adını Söyleyemediği Tatlıyı Duyduktan Sonra Kriz Geçiren Yarışmacı Ağızları Açık Bıraktı!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında birbirinden enterasan anlar yaşanmaya devam ediyor. Bu haftanın yarışmacılarından Kübra'nın anlam vermekte güçlük çektiğimiz sorunu izleyicileri şaşkına uğrattı. Bir tatlı adına karşı hassasiyeti olan yarışmacının geçirdiği krizler gerçekçi bulunmasa da epey dikkat çekti!

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'ya Yemekteyiz programın gündüz kuşağının dikkat çeken yapımları arasındaki yerini koruyor.

Her hafta beş farklı yarışmacının mutfak becerilerini sergileyip yüksek puan almaya çalıştığı yapımın her bölümünde ayrı bir kaosa denk geliyoruz.

Tansiyonun bir an olsun düşmediği yemek yarışmasının bu haftaki yarışmacıları da dikkatlerden kaçacak gibi değil.

Özellikle de biri var ki... Bu haftanın yarışmaya damgasını vuran ismi şüphesiz ki Kübra Hanım oldu.

Günün yarışmacısı Zeynep Hanım, çorbasına kattığı kerevizin miktarını göstermek için sofraya getirdiğinde söz alan Kübra Hanım'ın "Kabuğuyla birlikte mi koydunuz çorbanın içine?" sorusu herkesi afalattı.

Yarışmanın diğer isimleri Esra Hanım, Efe Bey ve Metin Bey'le de yıldızları bir türlü uyuşmayan Kübra'nın sofradaki hal ve hareketleri çok konuşulur oldu.

Gelelim asıl konuya; Zuhal Topal "şu yapılsa yemem yediğiniz bir yemek var mı?" diye sorduğunda söze giren Kübra "Kesinlikle o tatlıyı yapmayın. İnşallah menülerinizde yoktur. Eğer olursa büyük dehşet çıkartırım. Kriz geçiyorum" ifadelerini kullandı.

Tabii hem masadakiler hem de ekranlarının başındaki izleyiciler bu tatlının ne olduğunu çok merak etti. Söyleyemediği için tatlının adını kağıda yazan Kübra Hanım o tatlıyı görürse bayılacağını söyledi.

Masadaki yarışmacılardan Efe Bey malum tatlı kalburabastının adını sesli söyleyince olanlar oldu! İnce bir ses inlemeye başlayan Kübra Hanım daha sonra titremeye başladı, ardından da ağlama krizi...

Yarışmacı nedenini anlatırken de "Annem bu tatlıyı yaptıktan sonra yaptığı gecesi ben o tatlıyı yedim. Tatlıyı yedikten sonra kabus geçirdim. Kabusu tatlıyı yediğim için gördüğümü düşündüm. O tatlının böyle bir uğursuzluk getirdiğine inanıyorum" dedi.

Yarışmacılar kadar izleyiciler de bu krizi hiç gerçekçi bulmadı! Hadi gelin yorumları beraber görelim. 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlginizi Çekebilir

Cem Yılmaz Trafikte Aldığı "Araban Güzelmiş Ne İş Yapıyorsun?" Sorusuna Verdiği Cevapla Viral Oldu
Ceyda Düvenci’nin Boşanma Nedeniydi: Esra Akpınar, Bülent Şakrak’la Yasak Aşk İddiası Hakkında Konuştu
Mesut Özil'in Hücum Yeleği Giyip Plevne Marşı Eşliğinde Spor Yaptığı Anlar Dillere Düştü

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
04.04.2024

cast bunlar komple ...işkembeden atmıyorum. geçenlerde o diğer yarışmacılar hakkında yorum yaptıkları yere denk geldim anlık yeri montajlamamışlar arkadan ne söyleyeceklerini söylüyorlar bizzat şahit oldum. bilmiyorum buralarda da viral olmuştur belki

06.04.2024

cast değil. bir tanıdığın ablası başvuruyla katıldı. ancak olaylar kurgudur tabi.

04.04.2024

Bu ve bunun benzeri programları izleyenin kendisine saygısı yoktur..

04.04.2024

Bu soytarılıkları yapmasalar kimse oturup bu tipleri izlemez. Ama merakımızdan şu anda izledik ve karşılaştığımız şey Flash TV oyunculuğundan beter

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ