Zorla Kolundan Tutup Uçurumdan Aşağıya Atladı: ‘Benimle Ölüme Var mısın?’

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 41 yaşındaki Selçuk Çetiner, kız arkadaşı 35 yaşındaki Melika Derici’nin kolundan tutarak uçuruma atladı. İki kişi de olay yerinde hayatını kaybederken, polis yaşananlarla ilgili soruşturma başlattı.

Doğum günü faciaya döndü

Olay Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaşandı. Güzellik uzmanı Melika Derici ile çiftçilik yapan sevgilisi Selçuk Çetiner, bir eğlence mekanında doğum günü kutlamasına katıldıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte ‘aşıklar tepesi’ olarak bilinen yere gitti.

Kıskançlık krizi

İddiaya göre ikili arasında kıskançlık sebebiyle kavga çıktı. Kavga sırasında Selçuk Çetiner, ‘Benimle ölüme var mısın?’ diyerek Melika Derici’nin kolundan tutarak 25 metrelik uçurumdan aşağıya atladı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasında 2 kişinin cansız bedenleri uçurumdan çıkarılarak, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, Derici ve Çetiner'in cep telefonlarına da el koyarak, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı.

Popüler İçerikler

Akılalmaz Olay: Sadece 2.5 Ayda İki Kez Büyük İkramiyeyi Kazandı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
08.08.2022

artık her sabaha 'hssiktir ya' diye başlar oldum.

08.08.2022

Tavşan Peter'deki horoz gibi yani. "Dün gece gözlerimi kapatırken 'tamam artık buraya kadar,' dedim. Ama yine güneş doğmuş! Vay bee!"...

08.08.2022

Karşındaki kadını fazlasıyla kıskanıcaksan onunla olma kardeşim başka kadın mı yok hem göze hitap etsin istiyon hemde öldürüyon

08.08.2022

Amaç ne sorun ne bilinmez soru işaretleriyle dolu bir ölüm. .

08.08.2022

Kıskançlık

TÜM YORUMLARI OKU (14)