Zorla Gönderildiği Medresenin Ahırında Ölü Bulunan Abdülbaki'nin Babası Konuştu: 'Şikayetçi Olmayacağız'

Şanlıurfa'da zorla gönderildiği Menzil tarikatına bağlı medresenin yanındaki ahırda ölü bulunan 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak'ın babası konuştu. Olaydan şikayetçi olmayacağını belirten baba, 'yapılacak bir şey yok' dedi.

12 yaşındaki Abdülbaki Dakak, 10 Haziran’da kaybolmuş ve ailesinin zorla gönderdiği Menzil tarikatına ait medresenin yanındaki ahırda asılı halde ölü bulunmuştu.

İlgili haber 👇

Medresede "Eğitim" Gören Çocuk Asılı Halde Bulundu: 12 Yaşındaki Abdülbaki'ye Ne Oldu?

'Şikayetçi olmayacağız'

Kaçak medrese, Dakak’ın ölümünün ardından kapatılırken, 10Haber’den Hazar Dost’a konuşan Abdülbaki Dakak’ın babası Abdullah Dadak, acılı olduklarını belirtti.

“Konuşulacak bir şey yok. Taziyemiz var. Bizi arayıp rahatsız etmeyin” diyen Dakak, şikâyetçi olmayacaklarını söyleyerek, “Yapılacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
17.06.2023

kız kardeşim 5 yaşında parkta bisiklet sürerken bir aracın parka dalıp çarpması ile hayatından oldu. babam peşini bırakmadı. adam zengin bir aşirettendi. 1 gece bile içerde yatmadı. mahkeme parkta bisiklet süren ölmüş kardeşimi suçlu buldu. ihmalden anne babayı suçlu buldu. parka araçla giren ve parka parkederken kardeşimi ezen adamı suçlu bulmadı. babam gazetelere yazdı olayı. televizyon kanallarına çıkmak için uğraştı. adamlar bu sefer de diğer çocukları (abim, erkek kardeşim ve ben) ile tehdit etti babamı. kendi canı olsa azla dönmezdi davasından rahmetli babam. ama söz konusu diğer çocukları olunca pes etti. işte Türkiye'de ADALET böyle bir şey.

17.06.2023

başınız sağolsun:(

17.06.2023

yemin ederim çıldırmamak elde değil hem kalk zorla gönder hem şikayetçi olma, hiç şaşmaz bu hep aynı senaryo. tehdit edilmiş olabilir diyenler için de canımı almakla tehdit bile edilsem peşini bırakmazdim kolay mı yahu evladın gitmiş, yazıklar olsun ana-baba olmayıverin!

Pasif Kullanıcı
17.06.2023

Onların başına yıkarım orayı..Böyle yaratıklar ana baba olmasın olmasın olmasın

17.06.2023

Ortak özellikleri bu zaten. şimdiye kadar heba edilen çocukların suçu neydi? ailelerini seçemiyor olmaları mı..

17.06.2023

nasılsa yanında bir çocuk yapma makinası var.. 5 tane daha doğurur

TÜM YORUMLARI OKU (60)