Zor Günler Geçiren Eski Yeşilçam Yıldızı Serpil Örümcer'den Sedat Peker İçin Video!

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Yeşilçam'da 'Bayan Bacak' lakabıyla bilinen ve son dönemlerde büyük maddi zorluklar çeken Serpil Örümcer'e yardım ettiği ortaya çıktı. Örümcer, Peker için teşekkür videosu çekti. 

Serpil Örümcer, Yeşilçam'da "Bayan Bacak" lakabıyla bilinen ve 70'li yıllarda şöhret olan ünlü bir şarkıcı ve oyuncuydu.

Bu sıralar oldukça zor günler geçiren Örümcer, Fatih’teki Ayın Biri Kilisesi önünde takı tezgahı açarak hayatını idame ettirmeye çalışmış ancak zabıta engeline takıldığını söylemişti.

Serpil Örümcer, son olarak evinin elektrik ve su faturalarını yatıramadığını söyleyerek sosyal medyadan yardım istemişti.

Eski sanatçının bu yardım talebi sonrası suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve şu anda Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker'in devreye girdiği öğrenildi.

Serpil Örümcer çektiği videoda, "Bu süreçte bana en büyük yardımı Sedat Peker yapmış olduğu için ona ve ailesine canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Serpil Örümcer'in Sedat Peker'e teşekkür için çektiği video 👇

Önce Gazze Tepkisi Sonra Özür: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Gündem Olan 'Af' Tweeti!
Narin Güran'ın Öldürüldüğü Düşünülen Ahırda Kritik Delil: DNA İncelemesi Yapılacak!
Bulgar Değil Amerikan Çavuşu: Hatay'da Bir Adamı Eşi Görülmemiş Şekilde Dolandırdılar!

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Konuşmasını Takip Eden İsrail Heyeti Dikkat Çekti
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
YORUMLAR
24.09.2024

Bu ülkede devletin dışında herkes yardım ediyor birbirine kim olduğu önemli değil.Sonuç bu☺️

24.09.2024

Reisin zamanın’da şahsi hareketlerine bir yorum yapamam.Ama insanlığı ve şuan ki davasına çok büyük saygım var.Bu geçmişte de böyleydi. 🙏

İnsanlar çok enteresan hakikaten. Hiç çalışmadan devletten maaş alan biri bir günlük öğünü kadar bir miktarı sadaka diye verince zaten hak etmediği bir maaşı almanın rahatsızlığını zerre duymadığı gibi bir de kendini melek kadar iyi sanıyor. Onlarca insan canı yakarak yani mafya yöntemiyle illegal yollarla para kazanan bu paranın sokağa düşse eğilip almayacağı bir kısmını ihtiyacı olan birine verince kendini yüce ruhlu sanıyor. Yetmez bir de tüm bunlara göre göre bazı insanlar da onları tasdik eder. İyi nedir, doğru nedir kimi kafalarda çok yerine oturmamış galiba.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ