Zonguldak'ta Korkunç Olay: 17 Yaşındaki Çocuk Dayısı Tarafından Cinsel İstismara Uğradı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde K.B.’nin (17) dayısı Y.B. (39) tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı. Y.B. cinsel istismar iddiasıyla tutuklandı.

www.a3haber.com

Çaycuma’da anne ve babası ayrı olan ve dayısının yanında kalan K.B., karın ağrısı şikayetiyle Devlet Hastanesi'ne gitti. K.B.'nin yapılan kontrollerinde 1,5 aylık hamile olduğu belirlendi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında K.B.'nin ifadesi alındı. K.B., dayısı Y.B.’nin cinsel istismarına uğradığını söyledi. Bunun üzerine Y.B., gözaltına alındı.

Tutuklandı

İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Y.B., tutuklandı. K.B. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
22.04.2021

İğrençsiniz hepinizden nefret ediyorum iğreniyorum

22.04.2021

Bakın, emin olun böyle haberler görünce hiç bir alakamız olmamasına rağmen erkek olmaktan utanıyoruz ve tiksiniyoruz, yani ben öyle hissediyorum, eminim başkaları da vardır benim gibi.

Pasif Kullanıcı
22.04.2021

Bu nasıl bir uçkur düşkünlüğüdür ya? Kim bilir bugüne kadar kaç kişiye yaptı aynı şeyi. Kaç hayvana zarar verdi. Eşcinsel ilişkisi de olmuştur çünkü bunlar canlı cansız, kadın erkek ayırt etmezler. Dilerim cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmamıştır kızcağız. Bu tarz erkekler gidip pasif ilişki yaşarlar ve yetişkin kadınlarla sağlıklı ilişki kuramazlar. Sonra da güçleri yeten birine erkek olduklarını ispatlamaya çalışırlar. Eşcinseller ve savunucuları söylediklerimden farklı anlam çıkarmasınlar. Burada konumuz gizli ipnelik. Eşcinsel olmakla aynı şey değil.

22.04.2021

Katılıyorum bunlar birde eşcinselleri yerden yere vurur ölmeleri gerektiğini falan söyler

TÜM YORUMLARI OKU (6)