Zonguldak'ta Kiracı Aile ve Ev Sahibi Arasında Çıkan Kavga Sosyal Medyada Gündem Oldu

Zonguldak'ın Bağlık Mahallesi'nde bir apartmanda yaklaşık 6 yıldır kiracı olarak yaşayan bir aile, sene başında yapılan kira zammı nedeniyle ev sahipleriyle tartışma yaşadı. Kısa sürede fiziksel kavgaya dönen olay, dairenin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın detayları ve gelen yorumlar için buyurun... 👇

Zonguldak'ın Bağlık Mahallesi'nde bir apartmanda yaklaşık 6 yıldır kiracı olarak Sami Ç.'nin evinde oturan Aktay ailesi, ev sahipleriyle arbede yaşadı.

DHA'nın aktardığı habere göre Aktay ailesinin bin TL olan kira bedeli, 2023 yılında yeniden imzaladıkları sözleşmeye göre 1500 TL'ye yükseldi. Bu nedenle ev sahipleriyle anlaşmazlık yaşayan ailenin daireden çıkmaları istendi.

Üç gün önce ev sahibi Sami Ç., eşi ve oğulları ile Aktay ailesinin kapısına gitti ve çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Apartman dairesindeki güvenlik kamerasına yansıyan kavga sonucunda üç kişi hafif yaralandı.

Bunun ardından Aktay çifti, Ereğli Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ev sahipleri hakkında uzaklaştırma kararı almak üzere suç duyurusunda bulundu.

Dairenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri burada görebilirsiniz;

Sosyal medyadan gelen bazı tepkiler bu şekildeydi;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

YKS Birincisi Olup Tıp Fakültesini Seçen Gence Gelen Yorumlar Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Canan Karatay'ın Koronavirüs Aşısının Yan Etikleriyle İlgili Sert Söylemlerine Ünlü Virolog Karşı Çıktı!
Pornhub, Dönerciyle 'Logo' Kavgasına Tutuştu! 'Karışıklığa Sebep Olabilir'

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
22.08.2023

Olayı tasvip etmiyorum da 1000 liradan 1500 liraya çıkarılması insafsız değil bence. Kiracı haksızDI bu hayvalığa kadar.

23.08.2023

Ben kira sözleşmem dolmamasina rağmen yılbaşında maaşıma yapılan zam oranında kira zammı vermek istedim ev sahibine. Kendisi kabul etmedi sözleşme tarihinde yaparız dedi. Bu ay yeniledik sözleşmeyi ve 2000 lira kira veriyorum. Allah uzun ömürler versin ona. Sadece 500 lira zam istedi.

22.08.2023

İktidar sağolsun artık kendi kendimize yetiyoruz işte, başka düşmana ihtiyaç yok bu ülkede. İnsanları alenen birbirine kırdırdılar. Kiracı ev sahibi çoğunlukla iyi geçinip gidiyordu. İnsaflı ev sahibini bulan da rahattı, evine iyi bakan gününde kirasını ödeyen kiracıyı bulan da rahattı. Anlaşamayanda gelirine göre çok zorlanmadan başka ev bulabiliyordu, şimdi evden çıkartılmak kiracıların kabusu oldu. Ekonomi bozuldu mu her şey bozuluyor işte fırsatçılık hırsızlıkta artıyor şiddette artıyor çürümede başlıyor her şey bozuluyor işte. Yaparsa ak parti yapar, al sana Türkiye'nin yüzyılı.

22.08.2023

500 TL bu devirde çok insaflı neden kiracı kavga etmiş anlamadım bizim 2000 TL kirayı 6000 TL istediler zar zor 5000 TL ye çektik çıksan evler 10 bin den başlıyor sadece kira ile kalsa neyse bir ton masraf

23.08.2023

İşte siz mantıklı ve sağ duyulu davranıp piyasaya göre iyi kötü bir rakam belirlemişsiniz. %25'den fazla vermem diye 2500 'e diretmemişsiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (55)