Zonguldak'ta Bir Barınaktan İngiltere'ye Taşınan Köpek Poppy'nin Değişimi Gözlerinizden Kalpler Çıkaracak!

Sosyal medyada yurt dışına taşınanların bilet ve pasaport eşliğinde klasik cümlesidir. Türkiye bir 'mühendis, doktor, öğretmen' kaybetti gibi söylemler. Bu kez pasaport ve biletini paylaşmayan, sevimli ve tüylü bir can yoldaşımız İngiltere'ye taşındı, değişimi de görenleri şaşırttı.

Poppy isimli kahramanımız Zonguldak sokaklarında yaşarken, ayağı kırılmış ve bakım için barınağa alınmıştı. Barınakta kader arkadaşları ile bu haldeydi.

www.cumhuriyet.com.tr

Poppy'nin bakımı, barınakta gönüllü çalışan öğretmen Doğan Yıldız tarafından özel bir klinikte yaptırıldı.

media-cdn.t24.com.tr

Poppy'nin ayağı kırık, uyuz ve Leishmania hastasıydı. Barınakta çevresinden şiddet gören tüylü dostumuzun artık orada daha fazla barınamayacağını düşünen Yıldız, sosyal medyada Poppy için sahiplendirme ilanı verdi.

imgs.stargazete.com

Londra'da yaşayan Kirsty Lucas, sosyal medyada gördüğü Poppy'ye ilk görüşte aşık oldu. 2 bin sterlin tutan masrafları karşılayarak Londra'ya yanına aldı ve bir aile oldular. Sonra ne mi oldu?

imgz.star.com.tr

Aralık ayından bu yana İngiltere'de yaşayan Poppy'nin muhteşem değişimi de bu şekilde görüldü👇

www.cumhuriyet.com.tr

Yeni dostlarıyla İngiltere'de yaşayan Poppy için sosyal medyada yapılan yorumlar ise dikkat çekti.

www.cumhuriyet.com.tr

Poppy, yapılan yorumlara göre çokça kıskanılmış görünüyor.

Poppy'nin muhteşem değişimi için yorumlarda buluşalım👇

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
21.05.2022

Bırak insanı köpek bile İngiltere'de daha mutlu!

21.05.2022

Türkiye'deki hukuksuzluğun bedelini sokaktaki kedi köpek bile öder oldu çünkü.

Türkiye'den çıkan köpeğin bile hayatı düzeliyor. Nasıl bir ülke olduk insanı hayvanı herkes mutsuz

İlk halini görünce gözlerim doldu kuzum :(. Hep iyi olun istiyorum hep sevilin , sıcacık uyuyun , karnınız tok sağlınız yerinde olsun . 4 tane sokak kedisi var evde haftalardır bakıyorum . Nasıl güzel uyuyorlar şu an. Sokaklara geri bırakamam ama kimse de istemiyor kuzularımı :(. Mamalar çok pahalı diye :(

Mevzuya buyrun . Siteden haber geldi . 2.5 senedir baktığı kediyi çocuğuna dokunuyor diye sokağa bırakmış sahibi . Kedi o kadar ağlıyormuş ki evlere gitmeye çalışıyormuş :(. Hemen gittik sahibi de orda ömrümde öyle gamsız insan görmedim ben . Umrunda değil . Hayvanın adı ne diyoruz adı yok diyor . Sağlık karnesi diyoruz yok diyor . Hangi aşıları yapıldı diyoruz bilmiyorum eşim biliyor diyor . Baktık sinirlerimiz kalkıyor aldık hayvanı . Ha bir de belediye de kısırlaştırmış zahmet olmuş bir tek onu yaptırmış sağolsun . Veterinere gitti hayvan iç dış parazit yapıldı . Veteriner de yer yok ne olacak sokakta yaşayamaz ağlıyor bir de . Oda geldi bizim eve 🙈. Şu an evde tam 6 kedi var :)). Canları sağ olsun napayım sahiplenene kadar açarım evimi ben . Ama insanoğlu gerçekten inanılmaz bir canlı …….

TÜM YORUMLARI OKU (19)