Zirvede Kimler Var? Sosyal Medyada En Çok Takipçisi Olan 10 E-Spor Takımı

Sosyal medyada en çok takipçisi olan 10 e-spor takımını sizin için listeledik. İyi okumalar!

Dark Passage

Türkiye'nin en köklü e-spor kulüplerinden biri olan Dark Passage, LoL, CS: GO, Valorant ve FIFA'nın aralarında bulunduğu çok sayıda alanda  faaliyet gösteren oldukça iddialı bir takım. Takımın Twitter hesabının (@DPGaming) 47 bin civarında takipçisi bulunuyor.

İstanbul Wildcats

League of Legends Türkiye liginin ilk şampiyonu olan HWA'nın adının değişmesiyle kurulan İstanbul Wildcats, Türkiye'yi uluslararası arenada da temsil ediyor. Kulübün Twitter adresi @ IWcats'in tam 39 bin takipçisi bulunuyor.

Beşiktaş Esports

Üç büyüklerin ilk e-spor kulübü olan Beşiktaş Esports, aynı zamanda profesyonel bir kulüp tarafından kurulan ilk e-spor takımı. Takımın Instagram hesabı @besiktasesports'un tam 208 bin takipçisi bulunuyor.

Galatasaray Espor

Galatasaray Spor Kulübü'nün 2016 yılında kurulan e-spor şubesi; LoL, Valorant, FIFA ve PUBG'nin de aralarında bulunduğu birçok farklı alanda mücadele ediyor. Kulübün Instagram hesabının (@gsespor) 191 bin takipçisi bulunuyor.

Fenerbahçe Espor

2016 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Supermassive TNG takımını devralmasıyla kurulan Fenerbahçe Espor takımı; LoL, FIFA ve Age of Empires 2 gibi oyunlarda mücadele ediyor. Kulübün Instagram hesabının (@fbespor) 61 bin 700 takipçisi bulunuyor.

Papara SuperMassive Blaze

2016 yılında kurulan ve uluslararası turnuvada şampiyonluk kazanan ilk Türk espor takımı olan SuperMassive Blaze, Twitter hesabında (@ supmassblaze) tam 70 bin takipçiye sahip.

BBL Esports

Ülkemizin en yenilikçi e-spor takımlarından biri olan ve Valorant'ta elde ettikleri uluslararası başarılarla dikkat çeken BBL Esports'un Twitter hesabında (@BBL_esports) tam 138 bin takipçisi bulunuyor.

Eternal Fire

Ağustos 2021'de kurulan e-spor organizasyonu, esasen CS:GO ve Valorant oyunlarında faaliyet gösteriyor. Kulübün Instagram'da (@eternalfiregg) 95 bin takipçisi bulunuyor.

Sangal Esports

CS:GO'daki başarılarıyla adından söz ettiren Sangal, 2021 yılında tüm operasyonlarını Amsterdam'a taşımıştı. Kulübün Twitter hesabında (@sangalgg) 29 bin takipçisi bulunuyor.

NASR

Suudi Arabistan kökenli NASR'ın Türkiye ayağı olan takımın Twitter hesabında (@NasrEsportsTR) tam 19 bin takipçisi bulunuyor.

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!