Zincirleme Kaza Yapan Çakal'ın Arabasındaki Gizemli Güzel 'Yeni Bir Aşk mı Doğuyor?' Sorularını Akla Getirdi

Geçtiğimiz gün karıştığı kaza sonucu gündeme bomba gibi oturan Çakal o anları sosyal medya hesabından detaylı bir şekilde paylaşmış ve takipçilerini olay yerinden bilgilendirmişti. Çarptığı arabanın başında çekiciyi beklerken kazayı çeken başka bir sürücünün arabasına çarpmasına şahit olan isim ortaya çıkan anları göstermişti. Aynı günden başka bir kadının paylaşımlarına göre gizemli bir hanımefendi de arabadaydı. Bakalım o gizemli güzel kimmiş!

Rap dünyasının gözde isimlerinden biri olmayı kısa sürede başaran Emirhan Çakal yaptığı açıklamlarla ve özel hayatıyla sık sık gündemde kendine yer edinmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz gün araba kazası geçiren rapçi adından zincirleme kazaya dönüşen bu olayla bahsettirmiş, ortaya ilginç görüntüler çıkmıştı.

Rapçinin karıştığı kazayı kayda alırken kendi arabasını da çarpan sürücünün olaya karışmasının ardından Çakal o anları ve yaşadığı şoku sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik👇

Rapçi Emirhan Çakal Kaza Yaptı: Olayı Videoya Çekmek İsteyen Kişi de Dikkatsizliği Sonucu Arabasını Çarptı

Kaza sonrası yapılan paylaşımların ardından dikkat çeken detaylara göre Çakal arabada yalnız değilmiş! Gizemli güzel aynı paylaşımı "Her zaman emniyet kemerinizi takın!!! Emniyet kemerimi taktığım için çok mutluyum, aksi takdirde neler olabileceğini hayal bile etmek istemiyorum." notunu düşerek paylaşmış...

Arabada Maria Gabriela isimli bir hanımefendi de varmış! Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın altına "İstanbul'da ilk 24 saat ve ilk araba kazamı atlattım💣💥🤘" notunu düşen isim altına Çakal'ın yaptığı yorumla kaza sırasında arabada olduğunu doğrulamış oldu.

👇

Ne dersiniz yeni bir aşk doğmuş olabilir mi?👀

İlginizi Çekebilir:

Nostalji Yaşattı: Arzu Sabancı, Ömer Sabancı'yla 38. Evlilik Yıl Dönümlerini Kutlarken Eski Fotoğraflara Daldı
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in Plaj Tarzına "Rolünden Çıkamamış" Yorumları Gecikmedi
Wanda Nara ve Icardi'nin Barıştığı İddiaları Sonrası Gözler Simge'ye Çevrilmişti, Şarkıcıdan Hamle Gecikmedi!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu