Zina Yüzünden Boşanırken, Boşanma Avukatı ile Dudak Dudağa Görüntülenen Kemal Gülman'ın Hepimizi Dumura Uğratan Aşk Üçgeni

Beynimiz yandı...

Bu gördüğünüz beyefendi Kemal Gülman. Kendisi Gülman Group'un sahibi ve Türkiye'nin de en zengin isimlerinden biri. Görmeseniz bile mutlaka adını bir yerlerden anımsarsınız.

Yanındaki zarif hanımefendi de Feryal Gülman. İstanbul sosyetesinin de yakından tanıdığı bir isim. Feryal Hanım ile Kemal Bey Türkiye'nin en çekişmeli boşanma davalarından birinin de başrolündeler aslında.

21 yıllık evliliğin bitmesinin nedeniyse tahmin edebileceğiniz gibi ihanet. Feryal Gülman, eşinin kendisini 22 yaşındaki hastane resepsiyonisti ile aldattığını iddia ederek kendisine boşanma davası açmıştı.

Hatta o dönem Kemal Gülman'ın genç kadını telefonuna 'Borsa İstanbul' diye kaydettiği de iddialar arasındaydı. Her neyse, Feryal Hanım boşanma davasını açmakla kalmamış, aynı zamanda Kemal Bey'den 200 milyon TL tazminat, aylık 200 bin TL de nafaka talep etmişti.

Buna karşılık Kemal Gülman da eşi Feryal Gülman'ın ağır kusurlu davranışları bulunduğu iddiasıyla kendisine 500 bin TL'lik bir karşı dava açmıştı. İşler de tabii bu noktada kızışmaya başlamıştı.

O dönem Kemal Gülman ile ilişkisi olduğu iddia edilen kişi de bu birlikteliği doğrulamış, Kemal Gülman'ın kendisine hediyeler alarak hesabına para yatırdığını da söylemişti.

Kemal Gülman'ın şoförü de Gülman ile sevgilisinin bir otelde buluştuğunu, bir şey vermek için otele gittiğinde Gülman'ın kapıyı atlet ve külotla açtığını söylemişti...

Gelgelelim çiftin boşanma davası yedi yıldır sürüyor ve hala da sonuçlanabilmiş değil. Ama hepimizi asıl dumura uğratansa Kemal Bey'in bu kez de boşanma davasına bakan avukatıyla birlikte olmaya başlaması...

Kemal Gülman ile kendisinden tam 58 yaş küçük olan boşanma avukatı Eda Cideli, iddialara göre yaklaşık 1 buçuk yıldır aşk yaşıyor...

Konuyla ilgili Bülent Cankurt'a konuşan Feryal Gülman ise hala nikahlı eşi olan Kemal Bey'in yatta sevgilisiyle öpüştüğü görüntüler için, "Bu beraberliği, daha önce Eskişehir'de de görüntülendikleri için biliyordum. Ama bu şekilde görmek gerçekten çok kötü. Ben 7 yıl önce zina yüzünden eşime boşanma davası açtım. Ancak 7 yıldır zinayı ispat edebilmek için mahkemelerde şahitlerimi dahi dinletmekte zorlanıyorum. Halen evli olduğumuz için şu an verdiği görüntü zinanın ta kendisi. Bunların daha kötülerine aynı evi paylaşırken de tanık oldum." açıklamasını yapmış...

Aynı zamanda bu görüntülerin 24 yaşındaki oğulları Aslan'ı da derinden yaraladığını söylemiş Feryal Hanım...

Vallahi hepimiz dumura uğradık. İhanet nedeniyle boşanırken, henüz boşanma bile gerçekleşmemişken bu kez de boşanma avukatıyla aşk yaşamaya başlamak. Dizi senaryosu gibi!

Bakalım bu görüntüler boşanma davasının seyrini değiştirecek mi?

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
24.07.2020

Sen 20 sene bu adam için saçını süpürge et, hayatını ona ada ama karşılığı aldatılmak ve 200 milyon+ aylık 200 bin lira olsun. Donuna kadar alıp hapis cezası istemiyle dava açsanız yeridir. İbret-i âlem olur diğer erkeklere.

25.07.2020

Aynen kesin saçını süpürge etmiştir sosyeteden arta kalan zamanlarda.

27.07.2020

adam gibi adam alpha adam.Kadından adamı koparmaya çalışıyor boşanma zina hikaye.

Pasif Kullanıcı
27.07.2020

GÖRDÜĞÜM TEK ŞEY BİR ADET GOLD DİGGER KADIN ADAMIN ÖZEL YAŞANTISI SİZİ İLGİLENDİRMEZ

TÜM YORUMLARI OKU (5)