Zihnini Eşelemeyi Sevenlere: İnsanlık Tarihi Hakkında Enfes Bilgiler

İçinde yaşadığımız dünya normal ve olağan gibi geliyor. İnsanlar tam da böyle yaşıyor ve hep böyle yaşamış gibi hissettiriyor. Ama, öyle değil.

Türkçe altyazı seçeneğini açmayı unutmayın!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.06.2016

İşte bu bizim hikayemiz kısaca. Türümüzün verdiği onca acı, onca çaba, hayatta kalma savaşı buraya sıkıştırılamamış elbette. Bugün olduğumuz hale gelebilmek için çok çabaladılar farkında bile olmadan, sadece amaçları hayatta kalabilmekti tıpkı diğer canlılar gibi ve bu canlılar hayatta kalabilmenin üzerine geçerek dünyayı kendi ellerine aldılar. Her ne kadar bu canlılar kendini büyük, kutsal görsede aslında küçük bir gezegendeki küçük maymunlardan ibarettirler. Sahip olduğumuz zeka bizlere hazır olarak verilmedi onu biz zamanla kazandık. Bu tür gerçekleri anladığımız taktirde evren ve yaşamakta olduğumuz hayat bize çok daha muazzam gelecektir. Ümit ediyorum ki gelecekteki insanlar aslında daha hiçbir şey bilmeyen hayvanlar olduğumuzu anladıklarında evreni daha da güzel hale getirecekler...

25.06.2016

Arkadaşlar anladığım kadarıyla video daha çok Noah Harari'nin SAPIENS kitabından yaralanmış eğer hikayemizi ayrıntılı olarak öğrenmek isterseniz tavsiyemdir :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ