Zihinsel Engelli Kız Cinsel İstismar Sonucunda Hamile Kaldı! Bebeğin Babası Köy Muhtarı Çıktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı bir köyde, cinsel istismar sonucu hamile kalıp doğum yapan zihinsel engelli M.A.'nın (17) bebeğinin babası, DNA testli ile belirlendi. DNA testin sonucuna göre, bebeğin babasının köy muhtarı O.A. olduğu ortaya çıktı. O.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ereğli ilçesine bağlı bir köyde ailesiyle yaşayan zihinsel engelli M.A., haziran ayında karın ağrısı şikayetiyle ailesi tarafından ilçedeki özel hastaneye götürüldü.

Yapılan tetkiklerde M.A.'nın 7 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Hastane görevlileri durumu jandarmaya haber verdi. Soruşturma kapsamında uzman psikolog eşliğinde M.A.'nın ifadesi alındı.

M.A., ifadesinde köyde yaşayan G.A. ve köy muhtarı O.A.'nın farklı zamanlarda kendisine zorla cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Gözaltına alınan G.A. ve O.A. suçlamaları reddederken, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Bebek ise ağustos ayında dünyaya geldi.

DNA testi sonucunda gerçek ortaya çıktı.

Cumhuriyet savcısı, bebeğin babasının tespiti için şüpheliler G.A. ve O.A. ile bebekten DNA örneği alınmasını istedi. DNA testi sonucuna göre, bebeğin babasının köy muhtarı O.A. olduğu ortaya çıktı. Muhtar O.A., dün jandarma tarafından yeniden gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen O.A., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi. G.A. hakkında ise 'Cinsel istismar' suçlamasıyla soruşturma sürüyor. (DHA)

İstanbul Trafiğinde Uyanıklık Yapmayın Diyen Sürücüye Korku Dolu Anlar Yaşattı

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
12.10.2023

Köy yeri herkes biliyordur o kızın özel durumunu gizli bi yerlere beraber gittiklerinde nasıl kimsenin dikkatini çekmemiş şüphelenmemişler bu nasıl allahsızlık bee

12.10.2023

İllaki fark etmişlerdir ama sessiz kalmışlardır. Aynı olay daha önce de güneydoğuda yaşandı. Ailenin bizzat kendisi engelli kızlarını bütün köye satmıştı. Kesin bu olay da sadece muhtarla kalmıyordur.

12.10.2023

Muhtar, Zihinsel Engelli kızdan daha Engelli herhalde çünkü Çocuğun doğacağını ve Kendisinin Suçlu duruma düşüceğini anlayamadığına göre öyle yani.

12.10.2023

Muhtemelen birden fazla kişi tecavüz etti şansına güvenmiş olmalı. Eşlik eden göz yuman tüm köy halkı beladan kurtulamasın inşallah

12.10.2023

Umarım girdiği yerde de aynı muameleye maruz kalır, çıkamayasin o delikten

TÜM YORUMLARI OKU (19)