Zihinsel Engelli Genci Tekme Tokat Darbetti: “Kasten Yaralama” Suçundan Tutuklandı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde engelli bir engence şiddet uygulandı. Yüzde elli zihinsel engelli genci darbeden şahıs, “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Engelli gencin yaşadığı şiddet dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şahıs o görüntüler sayesinde yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 5 Mart tarihinde saat 18.50 sıralarında Ümraniye ilçesi Armağanevler Mahallesi’nde kavga çıktığının belirlenmesi üzerine olay yerine gitti. Yürütülen saha çalışmalarında; çevrede bulunan güvenlik kamera kaydı görüntüleri ayrıntılı şekilde incelendi.

İnceme sonucunda yüzde elli zihinsel engelli olduğu öğrenilen M.Y. isimli yaşı küçük şahsı, M.M.K. isimli şahsın tekme tokat dövdüğü tespit edildi. Çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olan M.M.K. isimli şüpheli şahıs 8 Mart tarihinde yakalandı. Şahıs, “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşte o anlar:

Nevşehir'de Feci Olay! Ruhsatsız Klinikte Korkunç Ölüm: Ozon Tedavisi Görüyordu
Motosiklet Kazasında Yaşamını Yitiren Oyuncu Efe Deprem, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Aman Murat Kurum Duymasın: İsmail Saymaz AK Parti'nin Sır Gibi Sakladığı İstanbul Anketini Açıkladı

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
08.03.2024

Madalya takmak lazım erkek müsvettesine,zavallı engelli çocuğu dövdü erkek oldu adam oldu maço oldu bitirim oldu,ne kadar kaliteli bir or.... çocuğu olduğunu layığıyla mümkün olabilecek en net biçimde gösterdi,üstün or.... çocuğu madalyası....

08.03.2024

Bu piç ceza almamak için, akli dengesi savunması yapabilir.. Her şeyin altında psikolojik sorunlar aramaktan vazgeçsek biraz. Bazı insanlar gerçekten kötü, safi kötü, basbayağı kötü, açıkça kötü, bilinçli kötü, tercihen kötü.. Aynı bu şerefsiz gibi..

08.03.2024

Kapıdaki teyze neden polisi aramadın, gözünün önünde çocuk dövülüyor. Zihinsel engelli olmasa da çocuk o. Tüm ezik ruh hastaları adiliklerini zayıf gördüklerinin üzerinde kullanıyor. Hayvanlar, çocuklar, kadınlar, yaşlılar...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ