Zeytinli Rock Festivali İçin Yeni Tarih Açıklandı!

Burhaniye Kaymakamlığı tarafından iptal edilen ve sosyal medyada büyük tepkilere neden olan Zeytinli Rock Festivali için mahkemeye başvuru yapıldı. 

 

Öte yandan organizatörler, festivalin 22 – 25 Eylül tarihine ertelendiğini duyurdu.

Zeytinli Rock Festivali’nin organizatörleri tarafından yapılan açıklamada, “Burhaniye Kaymakamlığı’nın kararına ilişkin Bölge İdare Mahkemesi’ne yürütmeye durdurma kararı alınması için başvuruda bulunduk” denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi 👇

Balıkesir 2. İdare Mahkemesi pazartesi sabahı Kaymakamlık makamından savunmasını istemiş ve 2 gün içinde ara kararı açıklayacağını tebliğ etmişti. Mahkeme bugün mesai saatlerinin sonuna doğru aldığı karada Kaymakamlık makamının savunma ve delillerini sunmak için ek süre talep etmesi üzerine oy birliği cevap süresinin 5 gün uzatılmasına karar vermiştir.

Bu sebeple Zeytinli Rock Festivali’nin 17-21 Ağustos tarihleri arasında yapılması ihtimali kalmamıştır. Zeytinli Rock Festivali bu sene 22-25 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Festivalin detayları İdare Mahkemesi’nin kararı sonrası açıklanacaktır”

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR

Hayko reisin uçaktan atlayıp sahneye indiği sene festivaldeydim. Evim yakındı ama arkadaş ortamı çadırımız da vardı büyük. Festival adı altında Zeytinli tam bir işkenceydi. İnanılmaz pis anlatamam yani öyle böyle değil. Eğlenmesini bilmediğimiz bir ülke bir insan topluluğu olduğumuzu bir kez daha çok sağlam şekilde anlamıştım. Bir de o festival alanında kurulan tuvaletler falan olduğu gibi tabi denize ya da kum da açılan foseptik çukurlarına gidiyordu. Zamanla o bölge sinek yuvası oluyordu. Akçaya turizm için festival çok iyi oluyordu ama yıllardır giderim Akçaya en ufak yoğunlukla kanallar mı tıkanmaz yani 0 ya 0 gelişme her şey para odaklı nefret etmiştim. Sırf Hayko için o festivale girmiştim. Yani tamam festival herkesin eğlence anlayışı var ama uluorta sevişme kardeşim git çadırına hallet işini. Tuvaletin kapısını bi açtım lavuğun teki bokun sidiğin içine sızmış uyuyor ve o adamı festival boyunca aynı kıyafetlerle gördüm gerisini sen düşün.

18.08.2022

makamlarda yeni iptal tarihi açıklar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ